F64 prezintă Canon RoadShow Iunie 2021

În perioada 10-16 iunie, Canon și F64 își unesc forțele și te invită la o nouă ediție RoadShow, cu sesiuni inedite de testare a echipamentelor full frame, DSLR și mirrorless.

Oraşele plasate pe harta Canon RoadShow în 2021 sunt: Constanța, Brașov, Sibiu și Târgu Mureş. În fiecare oraș din cele menționate, va fi prezent unul dintre ambasadorii Canon, pregătit să ne dezvăluie cât mai mult dintre secretele echipamentelor Canon.

Vom discuta despre diferențele dintre DSLR și mirrorless, care din cele 2 sisteme se potrivesc mai bine în fiecare tip de fotografie, despre ce beneficii îți oferă folosirea unor aparate cu senzor Full-Frame versus APS-C (crop factor), şi, mai ales, care sunt obiectivele ideale pentru aparatul tău sau pentru genul de fotografie pe care îl practici și la ce aspecte să fii atent atunci când îți alegi echipamentul foto sau video!

Temele sesiunilor de Touch&Try vor diferi în funcție de stilul de fotografie al fiecărui speaker. Astfel, vom aborda fotografia din prisma fotografiei de eveniment, de natură sau urbană.

Ce echipamente foto-video vei putea testa la evenimentele din Canon RoadShow 2021?

Cele mai noi aparate mirrorless și DSLR produse de Canon, dar și o mulțime de obiective compatibile cu ele, atât pentru montura EF (DSLR), cât și montura RF (mirrorless).

Canon EOS RP
Canon EOS R
Canon EOS R
Canon EOS R6
Canon EOS R5

Veți putea testa, de asemenea, și o gamă variată de obiective Canon RF și EF:

Canon RF 28-70mm F2
Canon RF 70-200mm F2.8
Canon RF 15-35mm F2.8
Canon RF 50mm F1.2
Canon RF 85mm F1.2
Canon RF 35mm F1.8
Canon RF 50mm F1.8

De asemenea, dacă ești în căutare de un aparat nou, profită de ofertele Canon TRADE IN!Descoperă aici regulamentul campaniei.

Agenda evenimentelor din cadrul Canon RoadShow 2021

Descoperă mai jos oraşele şi locaţiile în care au loc prezentările şi sesiunile touch&try.

Nu amâna înscrierea, numărul de participanţi este limitat la 25!

UPDATE: Toate locurile de la cele patru evenimente au fost ocupate.

Constanța, 10 iunie, ora 17:00, la Green Pub - Speaker Dana Tudoran

Brașov, 14 iunie, ora 17:00, la Hotel Kolping - Speaker Cristian Vasile

Sibiu, 15 iunie, ora 17:00, la Muzeul ASTRA - Speaker Cristian Vasile

Târgu Mureș, 16 iunie, ora 17:00, la Buvette - Speaker Cristian Vasile

Cine sunt speakerii acestei ediții?

Dana Tudoran

 

Dana iubește fotografia de eveniment. Consideră că imaginile sale sunt o reflexie personală. Fotografia este despre comunicare și sentiment. A fi cel mai bun în acest domeniu înseamnă să reușești să surprinzi acea emoție care nu este nicicum forțată, care reprezintă o amprentă unică. Acest lucru o motivează și o face să spună că își iubește meseria.

Cristian Vasile

 

Cristian Vasile (Igu) este renumit pentru portretele realizate în studio și pentru fotografia de acțiune. Pentru Cristian, fotografia echivalează cu explorarea, așa că în expedițiile sale îi este util autofocusul extrem de exact, stabilizarea senzorului și cele două sloturi de card. Plus ecranul LCD rabatabil și rotativ. În ceea ce privește fotografia de portret, este încântat de cele 20 de cadre pe secundă care îi permit să surprinda microexpresiile personajelor.

Cum a fost la Canon RoadShow 2020?

Ești curios cum a fost la ediția de anul trecut? CanonRoadShow 2020 a trecut prin orașele: Iași, Timișoara, Constanța, Brașov și Galați. 

Găsești în acest ARTICOL mai multe detalii, cum s-au întâmplat lucrurile, unde am fotografiat, ce am fotografiat și bineînțeles, ce echipamente au putut fi testate de către participanți.

Ești gata să iei parte la Canon RoadShow în iunie 2021? Alege evenimentul de care ești interesat de mai jos și completează formularul! Nu amâna înscrierea, numărul participanților este limitat la 25!
Canon RoadShow în Constanța, 10 iunie, ora 17:00 
Canon RoadShow în Brașov, 14 iunie, ora 17:00 
Canon RoadShow în Sibiu, 15 iunie, ora 17:00
Canon RoadShow în Târgu Mureș, 16 iunie, ora 17:00
UPDATE: Toate locurile au fost ocupate.
Te așteptăm cu drag la Canon RoadShow în iunie 2021, să discutăm despre diferențele dintre DSLR și mirrorless, care din cele 2 sisteme se potrivesc mai bine în fiecare tip de fotografie, despre ce beneficii îți oferă folosirea unor aparate cu senzor Full-Frame versus APS-C (crop factor), şi, mai ales, care sunt obiectivele ideale pentru aparatul tău sau pentru genul de fotografie pe care îl practici și la ce aspecte să fii atent atunci când îți alegi echipamentul foto sau video!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.