DJI lansează drona DJI Mavic Air 2S

DJI lansează astăzi drona DJI Mavic Air 2S. În cele ce urmează, vă prezentăm specificațiile și caracteristicile cheie ale acestui nou produs de la DJI.

Specificații cheie

 • Greutate la decolare – 595 grame
 • Dimensiunea elicei – diametru de 5 inci
 • Timp maxim de zbor – 31 minute
 • Stocare microSD de până la 256 GB
 • Senzor 1-inch 20mp CMOS
 • Distanța focală a obiectivului – 88 de grade FOV
 • Diafragma – f2.8
 • ISO – 100 – 3200 auto, 100 până la 6400 manual
 • Durata de viață a bateriei – 3500 mAh
 • Autonomie – 12 km (FCC), 8 km (CE/SRCC/MIC)
 • Raza de acțiune – 10 km (FCC) sau 6km (CE)

Caracteristici cheie

Senzor de 1 inch

DJI Air 2S are un senzor mare de 1 inch. Cu acest senzor, vă puteți aștepta la o gamă dinamică mai mare și la sensibilitate la lumina puternică.

Video de 5.4 K

Această rezoluție video este cea mai mare rezoluție oferită de linia DJI Mavic.

ADS-B

DJI Air 2S dispune de ADS-B pentru a vă avertiza cu privire la avioanele din apropiere. ADS-B va notifica și alte aeronave despre alte nave echipate cu ADS-B din apropiere

Bucurați-vă de zborul fără griji

Sistemul de transmisie 03 oferă o transmisie de până la 12 kilometri, astfel încât vă puteți bucura de un zbor fără griji. APAS 4.0 permite dispozitivului să evite obstacolele chiar și în cele mai problematice condiții de zbor

Funcții inteligente de fotografiere

Funcția FocusTrack permite dronei să urmărească și filmeze oameni, vehicule și obiecte în staționare. În programul MasterShots, puteți fotografia automat și edita cu o varietate de template-uri pentru a crea videoclipuri incredibil de dinamice. În modul IntuitiveControl, puteți fotografia rapid.

Urmărește-ne în continuare pentru a afla noutăți despre lansările celor mai performante drone!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.