DJI lansează drona DJI FPV

DJI lansează astăzi drona DJI FPV. Cu noua dronă FPV, DJI revoluționează zborul în moduri care par imposibile. Oferă rezoluție HD uimitoare, și o experiență de zbor total diferită. Fiecare componentă a fost programată să opereze și să memoreze conexiunea inițială cu celelalte componente, eliminând necesitatea de a împerechea module sau de a ajusta parametri înainte de fiecare utilizare.

Cu DJI FPV, pasiunea pentru zbor a transformat imaginația în realitate. 

Elegantă și aerodinamică, drona DJI FPV oferă propulsie puternică, o durată bună de viață a bateriei și rezistență la vânt, făcând acest sistem extrem de capabil și uimitor din punct de vedere vizual. 

DJI FPV iese în evidență în mai multe moduri. Cu LED-uri frontale și lumini în culori personalizabile, DJI FPV permite piloților să își transforme drona într-un gadget unic.

Experiență de zbor uimitoare. Control fără egal

Transmisia video HD la o viteză de până la 120fps oferă o experiență de vizualizare lină și în timp real a zborului.

Fie că sunteți un pilot experimentat sau un începător, DJI FPV oferă trei moduri de zbor intuitive:

  • Modul S – Acest mod de zbor hibrid combină libertatea de a zbura manual cu comenzile simplificate ale dronelor DJI anterioare
  • Modul N – Ideal pentru începători, acest mod se bazează pe comenzi tradiționale de zbor și pe caracteristici cum ar fi detectarea obstacolelor
  • Modul M – Zburați în acest mod pentru un control complet. Acest mod permite personalizarea parametrilor

Puterea de imagistică pe care o așteptați de la DJI

Capacitățile puternice de propulsie combinate cu un FOV super larg de 150 de grade oferă o vedere de neegalat. 4x Slow Motion, stabilizarea și corecția distorsiunii asigură pentru piloți rezultate mai fine, mai dramatice.

Filmare incredibilă

Drona DJI FPV poate înregistra videoclipuri 4k/60fps până la 120 Mbs, captând astfel detalii clare care fac ca filmările să pară excelente. 

Indiferent cât de dinamice sunt manevrele pe care le executați în timpul zborului, tehnologia RockSteady EIS asigură o stabilizare excelentă. 

DJI O3 

Sistemul de transmisie DJI O3 a fost adaptat pentru a se potrivi cu unicitatea acestei noi drone. Vă puteți bucura de o tranmsie video clară în timp real, chiar și la distanțe de până la 10 kilometri. 

O experiență optimizată

DJI FPV oferă utilizatorilor siguranță suplimentară prin funcția Automatic Dependent Surveillance Broadcast. (ADS-B). Acest sistem primește informații despre locația zborului în zona în care pilotați și va transmite avertismente pe Goggles V2, oferindu-vă suficient timp pentru a evita orice altă aeronavă din apropiere.

Piese ușor de înlocuit

Camera cu gimbal, sistemul de aterizare și carcasa superioară a dronei DJI FPV sunt toate modulare și ușor de înlocuit, făcând reparațiile mai accesibile.

Frână de urgență

Chiar și pentru experți, zborul manual FPV poate fi o provocare. De aceea drona vine cu o funcție de frânare de urgență. Puteți apăsa acest buton de pe telecomandă în timp ce zburați în orice mod și la orice viteză.

Caracteristici avansate de siguranță

Lumina auxiliară inferioară, revenirea inteligentă la bază și detectarea obstacolelor sunt integrate în dronă pentru a asigura siguranța în zbor, chiar și la viteze mari.

Pachetul conține:


  • DJI FPV Goggles V2 (Ochelari) x 1
  • DJI FPV Baterie inteligenta de zbor
  • DJI FPV Baterie pentru ochelari x 1
  • DJI FPV AC Power Adapter x 1
  • DJI FPV Drona (Universal Edition)
  • DJI FPV Remote Controller 2 x 1
  • DJI FPV Elice (perechi) x 4
  • DJI FPV Gear de aterizare x 2
  • DJI FPV Gimbal Camera x 1
  • DJI FPV Proectie gimbal x 1
  • DJI FPV Top Shell x 1
  • DJI FPV Control Sticks x 2
  • DJI FPV Goggles Antenna (Dual Band) x 4
  • DJI FPV Goggles Power Cable (USB-C) x 1
  • DJI FPV Part 13 Goggles Foam Padding x 1
  • DJI FPV Goggles Headband x 1

Suntem curioși, tu deții o dronă de la DJI? Dacă da, ce model și care este experiența ta cu ea? Este DJI FPV un produs care te interesează? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • Dețin de la Parrot 😀

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.