Sony lansează Alpha FX3, cea mai compactă cameră video din Cinema Line

Noua cameră vine să completeze seria Cinema Line, a fraților mai mari VENICE, FX9 și FX6, într-unul din cele mai portabile corpuri de pe piață al camerelor video profesionale.
 
Proiectată pentru a face față cu usurinta scenariilor “one man show”, FX3 vine îmbracată într-un corp din magneziu, dotat cu găuri pentru șuruburi de accesorii, mâner pentru manevrare cu o singură mână, patină inteligentă pentru accesorii, ecran rabatabil tactil și butoane programabile.

Alpha FX3 are un senzor full frame 4K CMOS Exmor R și montură E, ceea ce o face compatibilă cu toate cele 59 obiective Sony din această gamă.

Printre vedetele specificațiilor, portul HDMI tip A (full size), o trasatură caracteristică în lumea camerelor profesionale, înregistrare la rezoluții până la 4K și 120 fps, codec XAVC-S 4:2:2 10 biti pentru înregistrare internă, dar și semnal RAW de 16 biți, la utilizarea unui recorder extern. Profilul Cinetone S insiprat de tehnologia de culoare din VENICE face posibilă înregistrarea și post-procesarea la cel mai înalt nivel, cu peste 15 stopuri de expunere ca interval dinamic.

Un detaliu important este dotarea cu răcire activă, ceea ce permite înregistrarea în format 4K60p nelimitată. Focalizare Realtime Eye AF pe față și ochi, profilele S-Log 3 si S-Gamut (3 si Cine), înregistrarea slow-motion QFHD 4K120p, ISO până la 409600, mânerul XLR inclus precum și porturile audio-video din dotare plasează Sony Alpha FX3 direct în zona de vârf a camerelor video cinematice profesionale.

Urmărește-ne în continuare pentru a afla noutăți despre cele mai noi lansări de echipamente video profesionale!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.