Sony lansează Alpha FX3, cea mai compactă cameră video din Cinema Line

Noua cameră vine să completeze seria Cinema Line, a fraților mai mari VENICE, FX9 și FX6, într-unul din cele mai portabile corpuri de pe piață al camerelor video profesionale.
 
Proiectată pentru a face față cu usurinta scenariilor “one man show”, FX3 vine îmbracată într-un corp din magneziu, dotat cu găuri pentru șuruburi de accesorii, mâner pentru manevrare cu o singură mână, patină inteligentă pentru accesorii, ecran rabatabil tactil și butoane programabile.

Alpha FX3 are un senzor full frame 4K CMOS Exmor R și montură E, ceea ce o face compatibilă cu toate cele 59 obiective Sony din această gamă.

Printre vedetele specificațiilor, portul HDMI tip A (full size), o trasatură caracteristică în lumea camerelor profesionale, înregistrare la rezoluții până la 4K și 120 fps, codec XAVC-S 4:2:2 10 biti pentru înregistrare internă, dar și semnal RAW de 16 biți, la utilizarea unui recorder extern. Profilul Cinetone S insiprat de tehnologia de culoare din VENICE face posibilă înregistrarea și post-procesarea la cel mai înalt nivel, cu peste 15 stopuri de expunere ca interval dinamic.

Un detaliu important este dotarea cu răcire activă, ceea ce permite înregistrarea în format 4K60p nelimitată. Focalizare Realtime Eye AF pe față și ochi, profilele S-Log 3 si S-Gamut (3 si Cine), înregistrarea slow-motion QFHD 4K120p, ISO până la 409600, mânerul XLR inclus precum și porturile audio-video din dotare plasează Sony Alpha FX3 direct în zona de vârf a camerelor video cinematice profesionale.

Urmărește-ne în continuare pentru a afla noutăți despre cele mai noi lansări de echipamente video profesionale!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *