Noua actualizare a firmware-ului ZV-1 permite transmiterea în flux video și audio de înaltă calitate

Sony a anunțat o nouă actualizare gratuită de firmware pentru camera digitală ZV-1, care permite utilizatorilor să utilizeze cu ușurință caracteristicile audio-video de înaltă calitate ale acesteia pentru livestreaming, doar prin simpla conectare a camerei la un computer.

Cu această actualizare a firmware-ului, utilizatorii pot conecta cu ușurință ZV-1 la un computer prin USB pentru a utiliza fluxul video de înaltă calitate și microfonul încorporat pentru un sunet clar pentru utilizări zilnice, de la transmiterea în direct prin platformele de socializare la videoconferințe. În plus, atunci când camera este conectată la unul dintre smartphone-urile Sony Xperia ™, utilizatorii pot face livestreaming din mers și pot folosi smartphone-ul Xperia ca afișaj secundar pentru a citi comentariile și a monitoriza fluxul live.

În ultima vreme a crescut cererea de transmisiuni în direct de tip livestreaming, precum și așteptările calitative pentru imagine și sunet în cazul acestor transmisiuni. Această actualizare de firmware permite utilizatorilor să profite din plin de calitatea video a ZV-1, precum și de capacitățile audio excelente, utilizând suport UVC / UAC de înaltă calitate, pentru transmisiuni în direct, apeluri video și multe altele. Această capacitate va fi, de asemenea, adăugată la camerele compatibile suplimentare în viitor.

Urmărește-ne în continuare pentru a afla noutăți despre update-uri de firmware ale celor mai în vogă camere ale momentului!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *