Noua actualizare a firmware-ului ZV-1 permite transmiterea în flux video și audio de înaltă calitate

Sony a anunțat o nouă actualizare gratuită de firmware pentru camera digitală ZV-1, care permite utilizatorilor să utilizeze cu ușurință caracteristicile audio-video de înaltă calitate ale acesteia pentru livestreaming, doar prin simpla conectare a camerei la un computer.

Cu această actualizare a firmware-ului, utilizatorii pot conecta cu ușurință ZV-1 la un computer prin USB pentru a utiliza fluxul video de înaltă calitate și microfonul încorporat pentru un sunet clar pentru utilizări zilnice, de la transmiterea în direct prin platformele de socializare la videoconferințe. În plus, atunci când camera este conectată la unul dintre smartphone-urile Sony Xperia ™, utilizatorii pot face livestreaming din mers și pot folosi smartphone-ul Xperia ca afișaj secundar pentru a citi comentariile și a monitoriza fluxul live.

În ultima vreme a crescut cererea de transmisiuni în direct de tip livestreaming, precum și așteptările calitative pentru imagine și sunet în cazul acestor transmisiuni. Această actualizare de firmware permite utilizatorilor să profite din plin de calitatea video a ZV-1, precum și de capacitățile audio excelente, utilizând suport UVC / UAC de înaltă calitate, pentru transmisiuni în direct, apeluri video și multe altele. Această capacitate va fi, de asemenea, adăugată la camerele compatibile suplimentare în viitor.

Urmărește-ne în continuare pentru a afla noutăți despre update-uri de firmware ale celor mai în vogă camere ale momentului!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.