Canon actualizează Transmiţătorul Speedlite cu noua versiune ST-E3-RT

Canon Europe anunţă lansarea ST-E3-RT(Ver.2), o actualizare pentru transmiţătorul ST-E3-RT. Noua versiune a transmiţătorului le oferă fotografilor mai multă libertate de creativitate în studio şi în natură, datorită posibilităţii de sincronizare cu bliţul şi a comenzilor multiple pentru bliţurile Speedlite care pot fi poziţionate până la 30 de m distanţă. Noul transmiţător este compatibil cu funcţiile principale ale noului bliţ Speedlite EL-1 şi oferă funcţii noi pentru bliţurile RT Speedlite lansate anterior – inclusiv sincronizare wireless (radio) cu a doua perdea.

Alte avantaje ale noului ST-E3-RT(Ver.2) includ compatibilitatea cu puterea scăzută a bliţului Speedlite EL-1 de 1/8192 şi pentru fotografii care folosesc bliţul manual, transmiţătorul vine cu un mod nou de Memorie FE.

Calitate deosebită, rezultate flexibile

Datorită utilizării transmisiei radio wireless şi a sincronizării cu a doua perdea, ST-E3-RT(Ver.2) declanşează bliţul la finalul unei expuneri lungi. Acest lucru îi ajută pe fotografi să realizeze imagini cu un aspect mai natural atunci când surprind subiecte în mişcare. ST-E3-RT(Ver.2) oferă această funcţie ca opţiune wireless nouă, oferind flexibilitate utilizatorilor în mai multe situaţii.

Când folosiţi o diafragmă foarte deschisă şi/sau valoare ISO mare, de multe ori nivelul bliţului poate supraexpune subiectul şi scena. Din cauza aceasta, fotograful este nevoit să schimbe setările sau poziţia, renunţând astfel la atmosfera şi încadrarea dorite. Când folosiţi noul transmiţător împreună cu Speedlite EL-1, puteţi folosi puterea de 1/8192 pentru a adăuga nuanţe de lumină subtile şi plăcute, fără a modifica atmosfera şi lumina ambientală din cadru. Această funcţie este ideală pentru fotografii de modă şi de portrete care doresc să surprindă o atmosferă naturală.

Păstrând flexibilitatea transmiţătorului original, ST-E3-RT(Ver.2) oferă Memorie FE, iar bliţul manual poate fi setat mai rapid şi mai uşor. Fotografii profesionişti au acum posibilitatea să realizeze o fotografie iniţială în modul E-TTL şi să folosească setările înregistrate pentru fotografiile următoare, eliminând astfel fotografiile de test. Apoi utilizatorii pot trece echipamentul Speedlite pe bliţ manual pentru a face reglaje manuale acolo unde este necesar, toate acestea păstrând setările E-TTL originale.

Eficientizarea duratei de viață a produsului

De asemenea, Canon Europe intentionează să ofere o actualizare cu plată pentru utilizatorii de ST-E3-RT, ce include noile funcţii şi avantaje oferite de versiunea ST-E3-RT(Ver.2). Mai multe detalii despre acest serviciu vor fi disponibile în curând.

Pentru mai multe informaţii despre ST-E3-RT(Ver.2) şi echipamentele compatibile, vizitaţi: https://www.canon-europe.com/cameras/speedlite-transmitter-st-e3-rt-v2/

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *