Muzix Group Romania și-a deschis porțile pentru pasionații de dispozitive audio portabile

Muzix Group Romania este una dintre afacerile românești planificate minuțios, lansată cu curaj în timpul pandemiei, ca e-shop adresat iubitorilor și cunoscătorilor de
dispozitive audio portabile (căști audio, boxe portabile, playere și accesorii).

Compania este soluția dedicată și special croită pentru România a Muzix Group Ungaria. Compania-mamă are istorie de peste 10 ani, ca distribuitor exclusiv pentru 20 de branduri dintre care amintim 1More, Ultrasone, Vifa, iBasso, UiiSii, Audiofly, MeeAudio, SoundMAGIC, Sabbat, Lotoo. În plus, brand-uri ca Awei și Grixx vin în completare să se adreseze domeniului retail.

muzix.ro oferă alternativele audio portabile atât pentru ascultătorii obișnuiți de muzică, pentru audiofili sau pentru cei entuziaști de calitatea HiFi cât și pentru cei pasionați de gaming sau cei care au nevoie de produse profesionale. Artiștii, DJ-ii sau oamenii de radio au în muzix.ro un partener de încredere care le oferă datele acustice și tehnice ideale pentru activitatea sau hobby-ul lor.

Portofoliul muzix.ro este dinamic, va fi completat cu o lansare treptată, a câte 3-4 brand-uri pe lună, până la listarea produselor din cele 25 de brand-uri reprezentate în România, într-o gamă de prețuri corectă, accesibilă pentru toate nevoile și bugetele.

Partenerul meu, Bogdan Militaru împreună cu mine avem un istoric de peste 20 de ani de când am activat împreună în domeniul auto, în cadrul aceluiași holding. De aceea, în planul de extindere pentru România ne-am unit forțele într-un parteneriat firesc, între doi oameni care împărtășesc valori personale și de business comune. Nu ne vom opri aici, ci vom aborda în planul nostru de extindere zonală și țări ca Serbia și Bulgaria.
Szabolcs Orban
CEO Muzix Group Kft

muzix.ro oferă clienților săi un parcurs al achiziției atent conceput: de la informațiile tehnice oferite, la securizarea metodei de plată, newsletter dedicat, livrare națională și experiență la livrare personalizată.

Muzix Group Romania pornește la drum alături de un partener de comunicare full service, Agenția #GrupaMare.

După mai bine de 20 de ani de activitate în corporații mari, am acceptat o dublă provocare: pe de o parte pe aceea a unui business personal construit de la 0 și pe de altă parte pe aceea a lansării lui într-un context economic și social atipic. Să lansăm această afacere din martie până iunie, să fim în contact doar online și la distanță cu furnizorii de produse și servicii, cu partea de formalități bancare de început sau cu autoritățile a constituit o reală provocare. Alături de Szabolcs, prietenul și partenerul meu, am ales produse de calitate, de la producători consacrați. Consumatorilor familiarizați cu gadget-urile le oferim variante pe gustul lor, iar celor mai puțin cunoscători le oferim informații și consiliere pentru a face alegerea potrivită. Avem produsele și capacitatea de a ne adresa atât B2B cât și B2C.
Bogdan Militaru
Managing Director și Co-Owner al Muzix Group Romania

Urmărește-ne în continuare pentru a afla noutățile din domeniul audio!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.