Noua actualizare de firmware Mavic Air 2 permite zoom 4x, 4k hyperlapse și multe altele

În urmă cu câteva zile, DJI a lansat actualizarea firmware-ului pentru Mavic Air 2, care le oferă utilizatorilor capabilități noi. Aceasta este prima actualizare importantă. Oferă zoom digital, o nouă rezoluție de hyperlapse, evitarea obstacolelor îmbunătățită și multe altele.

Suntem atât de încântați să aducem o funcție de zoom unică la Mavic Air 2, împreună cu hyperlapse 4K. Funcția de zoom va ajuta creatorii să adauge o perspectivă dinamică la scenă, să creeze fotografii și multe altele, în timp ce hyperlapse 4K oferă conținut de înaltă calitate într-un format gestionabil. Mavic Air 2 continuă să fie una dintre cele mai versatile și mai capabile drone.
Patrick Santucci
Senior Communication Manager DJI

Utilizatorii au acum capacitatea de a întrerupe o hyperlapse și apoi de a relua înregistrarea. Numărul de puncte de acces pe care le puteți selecta atunci când pre-planificați un zbor a crescut la 45 și se adaugă suport pentru Task Library. Se poate face zoom digital pe subiect. Modul Zoom 4K acceptă zoom digital 2x până la 4K/30p. Zoom digital 2x este de asemenea posibil până la 2.7K/60p, în timp ce zoom digital complet 4K este posibil până la 1080p/60p în modul video. Puteți, de asemenea, să apăsați butonul Fn de pe telecomandă în timp ce utilizați cadranul pentru a mări și micșora treptat.

Cu evitarea obstacolelor, acum aveți opțiunea de a le ocoli, de a frâna în fața lor sau de a opri complet. Opțiunea de a dezactiva zborul lateral este de asemenea disponibilă. Întrucât Mavic Air 2 nu are senzori de evitare a obstacolelor de o parte și de alta a aeronavei (doar pe partea din față, în spate și în jos) această caracteristică este utilă pentru începători sau pentru cei care doresc să zboare în linie dreaptă, fără întreruperi.

Pentru a instala actualizarea, deschideți aplicația DJI Fly. Puteți utiliza de asemenea aplicația desktop DJI Assistant 2 pe computer. În colțul din dreapta sus, veți vedea trei puncte. Faceți clic pe pictograma respectivă. Din bara de navigare de sus, selectați Despre. De acolo vă va arăta cel mai recent firmware. Selectați Verificați actualizările. Veți avea nevoie de o baterie completă, deoarece poate dura până la 10 minute pentru a instala cel mai recent firmware.

Urmărește-ne în continuare pentru a afla noutățile legate de echipamentele DJI!

Produse recomandate

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.