Atomos permite înregistrarea RAW ProRes cu Sony A7S III și Ninja V

Atomos anunță înregistarea RAW până la 4K prin HDMI cu noul aparat mirrorless Sony A7S III și Ninja V. Sony A7S III are un senzor de imagine CMOS de ultimă generație, iar Ninja V poate înregistra complet gama sa dinamică în Apple ProRes RAW.

Înregistrare RAW nerestricționată

Înregistrarea RAW cu Ninja V și Sony A7S III este limitată doar de imaginația ta. Combinația va înregistra ProRes RAW atâta timp cât aveți spațiu pe card și cât aparatul este încărcat. Opțional, videoclipul RAW poate fi capturat și pe Ninja V în același timp cu înregistrarea videoclipului comprimat intern pe cardul de memorie de pe Sony A7S III.

RAW de 16 biți capturat perfect ca RAW de 12 biți

Output-ul RAW de 16 biți a camerei Sony A7S III este comprimat și înregistrat în Ninja V ca RAW ProRes pe 12 biți. Rezultatul este un fișier de înaltă calitate care combină calitatea vizuală superbă a aparatului Sony A7S III cu avantajele fluxului de lucru și performanța incredibilă în timp real ProRes.

Standard definit

Atomos consideră că ProRes RAW este noul standard pentru captura video RAW, care este acceptată de numărul tot mai mare de camere care emit RAW prin HDMI către Ninja V. Formatul oferă creatorilor de conținut video flexibilitate atunci când lucrează cu latitudini mari de expunere.

Filmul regizorului Philip Bloom

Renumitul regizor Philip Bloom a filmat un scurtmetraj intitulat The Paddleboarder pentru a testa capabilitățile RAW ale SonyA7S III cu Ninja V. Filmarea pe râul Tamisa într-o singură zi demonstrează clar calitatea imaginii. Regizorul a filmat în diferite condiții de iluminare.

Ce a făcut Sony cu A7S III pentru înregistrarea RAW cu Ninja V este cu adevărat uimitor. Sunt încântat că împreună putem reuși să aducem acest aparat Sony în ecosistemul RAW Atomos.
Jeromy Young
Atomos CEO

Utilizatorii Ninja V vor primi o actualizare gratuită Atomos pentru a permite înregistrarea RAW prin HDMI de la Sony A7S III. Aceasta va fi disponibilă din septembrie 2020.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.