Pășiti în lumea mirrorless full-frame cu noile Nikon Z 5 si NIKKOR Z 24-50mm f/4-6.3

SKIN, unic importator Nikon în România, anunță astăzi Nikon Z 5 – noul membru al familiei mirrorless Nikon Z. Pe lângă aparatul foto, se lansează și obiectivul portabil NIKKOR Z 24-50mm f/4-6.3, cel mai scurt și mai usor dintre obiectivele cu zoom standard pentru aparate foto full-frame mirrorless. Tot astăzi, producătorul japonez anunță dezvoltarea teleconvertoarelor Z TC-1.4x si Z TC-2.0x și versiunile de firmware 2.00 pentru Nikon Z 50 și, respectiv 3.10 pentru Nikon Z 6 si Z 7. În plus, Nikon mai anunță dezoltarea versiunii beta a aplicatiei Webcam Utility, care permite folosirea aparatelor Nikon DSLR si mirrorless ca webcam.

Rezistent, ușor si simplu de manevrat, Nikon Z 5 este o oportunitate excelentă pentru oricine dorește să treacă la fotografierea cu un sistem mirrorless full-frame. Senzorul CMOS de 24,3 MP, care profită din plin de capacitatea monturii Z de mari dimensiuni de a capta lumina, asigură un nivel scazut de zgomot chiar și la
sensibilitati ISO ridicate, dar și un interval dinamic superior.

Obiectivul extrem de portabil NIKKOR Z 24-50mm f/4-6.3 este inclus în kitul de bază și acoperă unele dintre cele mai utilizate distanțe focale, oferind performanțe remarcabile pentru fotografii si filme. De asemenea, Nikon Z 5 este pe deplin compatibil cu adaptorul pentru montura FTZ, care permite utilizarea obiectivelor NIKKOR cu montură F fără să se piardă din calitatea imaginii.

Noile teleconvertoare Z au amandouă performanțe excelente. Fiind etanșate impotriva prafului si umezelii, acestea sunt, de asemenea, tratate cu acoperirea cu fluor de la Nikon, care respinge efectiv praful și murdaria. Cu o construcție din aluminiu anodizat rezistent, texturat, designul noilor teleconvertoare se potrivește perfect cu aparatele foto Nikon Z si cu obiectivele NIKKOR Z.

Compatibilă cu modelele Z 7, Z 6, Z 5, Z 50, D6, D850, D780, D500, D7500, D5600, aplicatia Webcam Utility a fost dezvoltată în contextul situației mondiale actuale și va permite folosirea aparatelor foto Nikon ca webcam. Versiunea beta va fi disponibilă la inceputul lunii august.

Noul aparat Nikon va fi disponibil din a doua jumătate a lunii august.

Urmărește-ne în continuare pentru a afla noutățile relevante pentru comunitatea de fotografi și videografi.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *