Câștigătorii concursului Sony Days – Explorează fără limite

În perioada 17-24 iunie am lansat un concurs în cadrul zilelor Sony, pe platforma de concurs F64. Tematica acestui concurs a fost reprezentată de vacanțe, indiferent că vorbim de locuri exotice, natură sau orașe de un farmec aparte. Am călătorit în tot felul de locuri fantastice privind fotografiile celor care s-au înscris în acest concurs.

În perioada 24- 29 iunie, fotografii Dorin Bofan și Horia Bogdan au jurizat imaginile înscrise în acest concurs. Suntem încântați să anunțăm câștigătorii.

Iată care sunt câștigătorii acestui concurs:

(c) Cătălina Ioan
(c) Cătălina Ioan
(c) Cosmina Bejenaru
(c) Daniel Mîrlea
(c) Daniel Mîrlea
(c) Șerban Gabriel
(c) Șerban Gabriel
(c) Vlad Florea
(c) Vlad Ionescu
(c) Vlad Ionescu

Suntem curioși ce au de spus jurații despre fotografiile câștigătorilor:

Vom pregăti în continuare concursuri interesante, urmăriți în continuare provocările pe care le lansăm pentru comunitatea foto.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.