Cele mai bune aparate Canon pentru vloggerii începători

Atunci când alegi o cameră pentru vlogging, trebuie să ții cont de multe aspecte. Nivelul la care ai ajuns este important, însă contează și ce fel de conținut creezi ( ai nevoie să filmezi doar în studio, ori dimpotrivă, în călătorii și vacanțe). 

În general, aparatele mirrorless sunt mai versatile, însă acest lucru nu înseamnă că nu poți obține un videoclip excelent atunci când filmezi cu o cameră compactă sau cu un un DSLR.

De ce trebuie să ții cont atunci când alegi un aparat pentru vlogging?

Iată care sunt principalele elemente pe care un aparat pentru vlogging ar trebui să le dețină:

  • Port extern pentru microfon
  • Ecran LCD care se poate roti în față
  • Sistem AF cu urmărire eficientă
  • Video 4K
  • Calitate excelentă

Cele mai bune aparate Canon pentru vloggerii începători

Ești vlogger la început de drum sau te-ai decis să îți faci un canal de vlog și ai luat hotărârea să cumperi un aparat Canon care să te însoțească în această călătorie? Îți prezentăm în cele ce urmează două aparate Canon recomandate pentru vloggerii începători.

Gândit pentru aventurile lumii moderne, EOS M50 este primul aparat foto mirorless Canon dotat cu filmare 4K, ecran tactil cu unghi variabil și cu procesor de imagine Canon DIGIC 8. De asemenea, modelul beneficiază de Bluetooth® și Wi-Fi pentru conectivitate perfectă, de senzor CMOS de 24,1 megapixeli, de dimensiune APS-C, pentru realizarea unor imagini clare, la rezoluție mare și cu fundal estompat superb, în condiții de luminozitate scăzută și de fotografiere în rafală cu 10 cadre pe secunda (cps) pentru surprinderea celor mai trecătoare momente în detalii bogate și bine definite.

Canon EOS M50 este alegerea perfectă pentru vloggerii începători care doresc să își imbunatateasca aptitudinile în acest domeniu cu ajutorul unui aparat foto ușor și foarte mobil, pentru a putea spune povești care să facă diferența.

Având un design portabil și ușor, aparatul foto mirrorless Canon EOS M6 Mark II poate fi luat practic oriunde, fiind instrumentul fotografic perfect cu o gama largă de caracteristici care sa se potrivească aplicațiilor multimedia, făcându-l astfel o recomandare potrivită pentru vloggerii începători.

Senzorul său de dimensiune APS-C de 32,5 MP CMOS, oferă rezoluție de calitate si zgomot redus pentru a se potrivi in diverse situatii cu care se pot întâlni de-a lungul timpului vloggerii începători. EOS M6 Mark II poate înregistra filme 4K la viteze de până la 30p și Full HD la rate de cadre de până la 120p.

Pe lângă aparat, echipamentele audio și accesoriile necesare unui vlogger începător, este important și să îți setezi clar obiectivul încă de la început și să îți găsești vocea, acel ceva care te caracterizează și te diferențiază de ceilalți creatori de conținut. În articolul de mai jos, găsești 18 sfaturi pe care orice vlogger ar trebui să le știe, mai ales atunci când este la început de drum:

18 sfaturi pe care orice vlogger ar trebui să le știe

Ai achiziționat aparatul Canon pentru vlogging și acum te gândești de ce accesorii și echipamente audio ai nevoie? La F64, te așteptăm cu o mulțime de oferte la echipamentele de vlogging.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.