Test pe teren cu Godox AD200 PRO

AD200 Pro este un blit monobloc compact cu o putere de 200W, suficient de puternic pentru ședințele foto de exterior unde avem nevoie de compensare cu lumina artificială. Profitând de redeschiderea parcurilor, fotograful Florin Ștefan a testat acest blit într-o ședință foto.

Godox AD200 Pro este un blit cu o putere de 200W, compatibil TTL și HSS. Acesta are o dimensiune compactă și nu are patina caldă. Se poate monta pe un trepied printr-un filet pe ambele părți, permițând atât o orientare verticală, cât și orizontală. AD200 Pro are capete interschimbabile, oferind opțiunea de a folosi doar becul sau un cap speedlite dedicat.

Specificații cheie

  • Putere: 200W/s
  • Durată acumulator: 500 declanșări la putere maximă
  • HSS până la 1/8000s
  • Timp reincărcare: 0.01-2.1 secunde
  • Cap simplu – GN 60m, ISO 100 (AD-S2 reflector)
  • Cap speedlite – GN 52m ISO 100

Ești curios să vezi care a fost experiența lui Florin Ștefan cu Godox AD200 Pro? Urmărește acest videoclip:

De asemenea, te invităm să citești acest articol despre ședința foto realizată de fotografii Marian și Daniela Sterea în încântătoarea zonă Jurilovca, cu Godox AD300 Pro:

Ședință foto în Jurilovca cu Sony și Godox AD300 PRO

Tu ce blit folosești? Lasă-ne un comentariu!

Produse recomandate

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.