Ședință foto în Jurilovca cu Sony și Godox AD300 PRO

La sfârșitul lunii mai, fotografii Marian Sterea și Daniela Sterea au susținut o ședință foto în Jurilovca, o zonă încântătoare. Printre câmpuri de maci, casele cu arhitectura specifică zonei și albastrul puternic, modelul Octavia Ioana a strălucit. Noi le-am oferit suportul tehnic în această ședință foto  realizată cu echipamente Sony și Godox.

Pentru început, vă invităm să urmăriți cum a decurs această ședință foto în fermecătorul sat lipovenesc:

De această dată eu am ales locația și pentru că îmi este foarte dragă Delta Dunarii, ședința foto a avut loc la noi acasă, la Jurilovca. Am lucrat cu Godox AD 300 Pro, pus la dispoziție de f64, vrând să văd dacă îi poate lua locul vechiului meu blit. Cine mă cunoaște știe că îmi place să îmi ușurez munca, când acest lucru este posibil. Așa că am pornit la ședința foto având-o pe Octavia model. Eram cât pe aci să am nam, vremea părea să nu țină cu noi dar Dobrogea este mereu surprinzătoare și am ales să mergem inainte. Nu am fost dezamăgiți, ba chiar am avut parte de nori pufoși, de un soare cald și de o lumină tocmai buna pentru portrete. În cadrul ședinței foto am putut testa și minunatul Sony 400mm f/2.8 care m-a lăsat cu gura cascată, chiar dacă el poate fi utilizat la capacitatea maximă in fotografia de sport si wildlife, eu m-am bucurat de portretele minunate scoase cu el.
Marian Sterea
Fotograf

Echipamente folosite

Godox AD300 PRO

Godox AD300 PRO este un blit compact dar cu o putere mare de 300W și control wireless, compatibil TTL și HSS cu o gamă mare de aparate de fotografiat.

Specificații cheie

  • Putere mare, 300W
  • Compact, usor si portabil
  • Compatibil TTL si HSS cu o gama variata de aparate foto
  • Compatibil cu seria de declansatoare Godox X
Sony Alpha a9 Mark II
Sony 400mm Obiectiv Foto Mirrorless F2.8 OSS GM FE
Sony FE 24mm Obiectiv Foto Mirrorless F1.4 GM

Noi am fost de-a dreptul fermecați de atmosfera acestui loc, de fotografiile realizate de Marian Sterea și Daniela Sterea cu echipamentele Sony și Godox și de dinamica dintre fotografi și model.

Suntem curioși care este impresia ta. Ai vizitat această zonă, una dintre destinațiile fotografice din România, sau ai în plan asta?

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.