Ședință foto în Jurilovca cu Sony și Godox AD300 PRO

La sfârșitul lunii mai, fotografii Marian Sterea și Daniela Sterea au susținut o ședință foto în Jurilovca, o zonă încântătoare. Printre câmpuri de maci, casele cu arhitectura specifică zonei și albastrul puternic, modelul Octavia Ioana a strălucit. Noi le-am oferit suportul tehnic în această ședință foto  realizată cu echipamente Sony și Godox.

Pentru început, vă invităm să urmăriți cum a decurs această ședință foto în fermecătorul sat lipovenesc:

De această dată eu am ales locația și pentru că îmi este foarte dragă Delta Dunarii, ședința foto a avut loc la noi acasă, la Jurilovca. Am lucrat cu Godox AD 300 Pro, pus la dispoziție de f64, vrând să văd dacă îi poate lua locul vechiului meu blit. Cine mă cunoaște știe că îmi place să îmi ușurez munca, când acest lucru este posibil. Așa că am pornit la ședința foto având-o pe Octavia model. Eram cât pe aci să am nam, vremea părea să nu țină cu noi dar Dobrogea este mereu surprinzătoare și am ales să mergem inainte. Nu am fost dezamăgiți, ba chiar am avut parte de nori pufoși, de un soare cald și de o lumină tocmai buna pentru portrete. În cadrul ședinței foto am putut testa și minunatul Sony 400mm f/2.8 care m-a lăsat cu gura cascată, chiar dacă el poate fi utilizat la capacitatea maximă in fotografia de sport si wildlife, eu m-am bucurat de portretele minunate scoase cu el.
Marian Sterea
Fotograf

Echipamente folosite

Godox AD300 PRO

Godox AD300 PRO este un blit compact dar cu o putere mare de 300W și control wireless, compatibil TTL și HSS cu o gamă mare de aparate de fotografiat.

Specificații cheie

  • Putere mare, 300W
  • Compact, usor si portabil
  • Compatibil TTL si HSS cu o gama variata de aparate foto
  • Compatibil cu seria de declansatoare Godox X
Sony Alpha a9 Mark II
Sony 400mm Obiectiv Foto Mirrorless F2.8 OSS GM FE
Sony FE 24mm Obiectiv Foto Mirrorless F1.4 GM

Noi am fost de-a dreptul fermecați de atmosfera acestui loc, de fotografiile realizate de Marian Sterea și Daniela Sterea cu echipamentele Sony și Godox și de dinamica dintre fotografi și model.

Suntem curioși care este impresia ta. Ai vizitat această zonă, una dintre destinațiile fotografice din România, sau ai în plan asta?

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *