Duracell vinde baterii accesibile pentru aparate DSLR și mirrorless

Duracell este cel mai cunoscut pentru popularele sale baterii alcaline din cupru, dar știați că această marcă realizează și baterii pentru o gamă largă de aparate DSLR și mirrorless?

Pe site-ul DuracellDirect.com veți găsi baterii disponibile pentru majoritatea mărcilor importante, inclusiv Canon, Nikon, Sony și Fujifilm.

Dacă găsiți camera pe care o detineți listată, Duracell are o baterie compatibilă pentru aceasta.

Aceste baterii sunt mult mai accesibile decât cele oferite de producătorii de camere. Duracell susține că veți obține aceeași performanță ca bateriile originale ale mărcii.

Produsele Duracell sunt concepute pentru a vă oferi putere maximă. Accesați DuracellDirect.com dacă doriți să aflați dacă puteți găsi o baterie foto mai accesibilă pentru aparatul pe care îl dețineți.

Articol preluat de pe Petapixel.com

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.