Sony ZV- 1 – Camera compactă ideală pentru vlogging

Sony a lansat astăzi camera compactă ZV-1, ideală pentru vlogging. Indiferent dacă dorești să te apuci de vlogging sau dacă deja faci vlogging, această cameră va fi extraordinară pentru tine și te va scăpa de toată greutatea unui DSLR sau mirrorless, pentru că înlocuiește cu brio pe partea de video cam tot ce ai avea nevoie.

Construită pe baza necesităților vloggerilor și creatorilor de conținut, ZV-1 combină funcționalitățile ușor de utilizat cu tehnologii de imagine care nu lasă loc de niciun compromis, transformând acest model în partenerul perfect pentru creatorii de conținut, indiferent de nivelul de experiență.

„Noua cameră Sony ZV-1 a fost realizată special pentru a îndelini necesitățile și solicitările creatorilor de conținut video din zilele noastre. Această cameră este rezultatul direct al feedback- ului primit din partea comunității noastre extinse care nu dorește să facă niciun compromis, utilizând produse hibride, așadar am conceput acest nou model pentru toți cei care pun pe primul plan crearea de conținut. Noua cameră are un design inovator și prezintă multe tehnologii noi, setări și moduri care le permit creatorilor de conținut să realizeze materiale despre care, până acum, ar fi crezut că nu pot fi realizate. ZV-1 își dorește să pună în valoare subiectul indiferent de mediul în care acesta se află. Fiecare funcționalitate este optimizată pentru vlogurile zilnice ale oricărui creator de conținut”.

Yann Salmon Legagneur, Director de Product Marketing, Digital Imaging Sony Europe.

Specificații cheie

 • Obiectiv Zeiss 24-70mm F1.8, cu filtru ND incorporat
 • Microfon direcțional cu protecție anti-vânt
 • Ecran LCD 3″ rabatabil, vari-angle, cu focalizare tactila
 • Buton dedicat pentru modul Instant background blur
 • Buton REC ușor accesibil pentru înregistrare video și indicator LED rosu pentru confirmarea înregistrării
Tranziție rapidă între două moduri de efect bokeh pentru fundal
Focalizarea pe subiectul dorit
Prioritizarea feței subiectului
Culori naturale

Experiență audio de calitate

Conținutul de înaltă calitate necesită o componentă audio excelentă, iar modelul ZV-1 este bine echipat pentru a produce exact asta cu opțiuni audio fiabile și versatile. Microfonul încorporat al ZV-1 este unul cu 3 capsule, proiectat pentru capta sunetul din față, permițând captarea clară a vocii subiectului, în timp ce minimizează zgomotul de fundal, în special atunci când aparatul foto este utilizat în modul selfie.

Pentru un plus de flexibilitate, ZV-1 oferă, de asemenea, un jack standard de 35 mm pentru microfon (3,5 mm) și interfață Multi Interface Shoe™, ceea ce face ușoară conectarea unei game largi de microfoane externe. De asemenea, ZV-1 va avea în pachet și un accesoriu pentru protecție împotriva vântului 4 ce se poate atașa interfeței Multi Interface Shoe™ și reduce interferențele vântului.

Puncte forte Sony ZV-1

 • Autofocusul

 • Tranzițiile sunt mult mai line

 • Grip foarte bun

 • Microfonul de calitate ( funcția de noise reduction, protectie anti-vant)

 • Bokeh

 • Efectul Soft Skin

 • Filtru ND incorporat

 • Declanșare prin zâmbet

 • Două moduri de zoom: Standard și Rapid

 • Culorile super vii

 • Baterie rezistentă

Puncte slabe Sony ZV-1

 • Ii lipsește roțita de schimbat
 • Nu ai flash

Curios cum filmează Sony ZV-1? Mihnea Ratte a filmat primul lui vlog cu această cameră, prin București. Iată care a fost experiența lui:

Cu Sony ZV-1, nu mai trebuie să cari nimic greu după tine. ZV-1 are 300 grame maxim și alături de trepied și protecția anti-vânt, este tot ce ai nevoie. Dintr-o dată, toată aparatura ta de vlogger s-a transformat într-un aparat de 300 de grame, de calitate. Este o cameră de vlogging și chiar ar trebui să o tratezi ca atare
Mihnea Ratte
Fotograf

Sony ZV-1 este o cameră compactă ideală pentru toți creatorii de conținut care sunt atât în căutarea eficienței, cât și a modalității ușoare de a profita de calitatea produsului. Urmărește-ne în continuare pe site și pe blog pentru a afla ultimele noutăți din domeniul foto- video.

produse recomandate

Alți fotografi au mai citit și:

2 Comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.