Botez în timp de stare de urgență cu Marian Sterea

„Viața merge mai departe”. Este mesajul profund care stă în spatele proiectului „Botez în timp de stare de urgență”, o selecție fotografică impresionantă care surprinde ritualul sacru al botezului, în condițiile dificile ale unei stări de urgență generalizate care a adus schimbări însemnate în viața oamenilor.

Marian Sterea, ambasador Sony Alpha în România, reușește, prin fotografiile sale, să surprindă esența pură a tradiției într-un cadru intim în care emoția este aproape tactilă, ritualul devenind, parcă, și mai important în situațiile dificile în care oameni se întorc din ce în ce mai mult la credință. Astfel, prin proiectul „Botez în timp de stare de urgență”, taina botezului se încarcă și mai puternic de simboluri, transformându-se într-un moment unic la care doar părinții și nașii pot participa, formând nucleul dur care va contribui la evoluția nou-născutului.

(c) Marian Sterea

Ambasadorul Sony Alpha în România a imortalizat perfect emoțiile unui astfel de moment atunci când a fotografiat botezul micuțului Marc, utilizând un body Sony Alpha 9II, alături de obiectivele Sony FE 24mm F1.4 GM, Sony 55mm F1.8 și Sony 85mm F1.8, conturând un proiect fotografic ce emană viață, iubire și speranță.

De asemenea, Marian Sterea este implicat în mai multe proiecte, precum WEDDCAMP – conferința anuală a fotografilor de nuntă din România, la malul mării, WEDMAG revista mireselor istețe, AFPNR – Asociația Fotografilor Profesioniști de Nuntă din România, 2creative Workshop – o serie de workshopuri creative atât în România, cât și în afara țării, LIPOVENESC – documentarea continuă a comunității de ruși-lipoveni din România, a tradițiilor și obiceiurilor acestora.

(c) Marian Sterea

Marian Sterea, fotograf roman de renume internațional, specializat în fotografia de nuntă este, oficial, ambasador Sony Alpha în România începând cu 1 martie. Pornind de la un aparat de fotografiat primit drept cadou în 2009 de la soția sa, Marian Sterea a început să descopere, treptat, tainele artei vizuale.

„Rolul de ambasador Sony Alpha vine în urma unei colaborări de lungă durată, în centrul căreia s-a aflat întotdeauna arta fotografică. Echipamentul de ultimă generație și pasiunea pentru imagine s-au îmbinat armonios de-a lungul timpului, conturând proiecte inedite, pline de emoție și de sens. Pentru creatorii de conținut, tehnica, psihologia și estetica merg mână în mână, cu atât mai mult în fotografia de nuntă, un domeniu atât de complex și de provocator”, a declarat Marian Sterea, noul ambasador Sony Alpha.

(c) Marian Sterea

Câștigător al multor premii printre care „Top 50 Fearless Photographers”, „Wedding Photography Society”, Marian Sterea lucrează în România, dar și în diferite țări din Europa.

Pentru Marian Sterea, fotograful de nuntă este un povestitor, nu un simplu martor care înregistrează ceea ce se întâmplă, astfel că acesta îmbină curiozitatea, ambiția și dragostea pentru a surprinde perfect emoția prin fotografiile sale.

Puteți vedea mai multe fotografii de la acest botez pe timp de stare de urgență pe site-ul lui Marian Sterea.

related products

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • frumoase culori are sony si pe mine ma tentează trecerea dar …având în vedere vremurile…mai stau!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.