Photo Talks powered by Sony

Începând cu 20 martie am lansat proiectul Photo Talks, un proiect drag nouă, cu scopul de a consolida comunitatea de fotografi și videografi. În cadrul acestui proiect abordăm în sesiuni LIVE, pe pagina de Facebook F64, teme actuale și interesante despre diverse stiluri de fotografie ori despre subiecte de interes pentru fotografi și videografi: încotro se îndreaptă fotografia, editare etc.

În cadrul acestui proiect, lansăm două noi evenimente speciale, în colaborare cu Sony. Astfel, pe 6 și 13 mai lansăm cele două LIVE-uri Photo Talks powered by Sony pe pagina de Facebook F64, abordând noi teme interesante și de actualitate: fotografia de produs si vlogging.

Photo Talks powered by Sony – 6 mai – Fotografia de produs cu Cătălin Săvulescu

Dăm startul la evenimentele online Photo Talks powered by Sony pe 6 mai, de la ora 21:00. Cătălin Săvulescu va discuta despre fotografia de produs, acest eveniment LIVE axându-se mai mult pe partea practică.

Echipamente

În cadrul acestui eveniment, focusul va fi îndreptat în general asupra următoarelor produse:

Sony A7R IV
Sony A7R III
Sony A7 III
Sony FE 90mm Obiectiv Foto Mirrorless F2.8 Macro 1:1 OSS G
Sony 85mm Obiectiv Foto Mirrorless F1.8
Sony 18-105mm F4 OSS G

Vă așteptăm miercuri, 6 mai, de la ora 21:00 cu întrebări pentru invitatul nostru. Poți să le lași și aici în comentarii sau direct în pagina evenimentului, pe contul nostru de Facebook. Vă puteți înscrie AICI.

Cătălin Săvulescu

Cătălin Săvulescu este un fotograf profesionist, cu o experiență de peste 12 ani în fotografia comercială, având un vast portofoliu de clienți, de la restaurante, până la cabinete profesionale individuale și corporații.

De asemenea, a predat fotografie de produs la Dalles și CPPC (Centrul de Pregătire Profesională în Cultură), a fost lector pentru mai mule discipline foto în cadrul Festivalului de Arte Vizuale – Vama sub Lumini de Oscar și a avut numeroase workshop-uri de fotografie comercială, și nu numai.

Iată ce ne povestește Cătălin Săvulescu: 

“Fotografia reprezintă acel ceva fără de care viața mea nu ar avea niciun înțeles. Fotografia îmi este mereu aproape, îmi este pasiune,  îmi este refugiu și îmi este sursa venitului. Fotografia a fost dintotdeauna o componentă importantă a mea, este felul în care mă descriu, este felul în care mă exprim.

Fotografiez orice fel de produs din orice material ar fi el. Realizez fotografie de mâncare, fotografie de bijuterii, fotografie de interioare, fotografie de pantofi/haine și nu numai.

Regula de bază este: orice poate fi vândut va fi fotografiat!”

Lucrările sale

Vă lăsăm mai jos câteva imagini realizate de invitatul nostru, Cătălin Săvulescu.

Photo Talks powered by Sony – 13 mai – Stand Up Vlogging cu Nelu Cortea

Al doilea eveniment va avea loc miercuri, 13 mai, de la ora 21:00. Invitatul nostru, Nelu Cortea, ne va vorbi despre vlogging, structura vlogurilor, editare etc.

Echipamente

În cadrul acestui eveniment, focusul va fi îndreptat în general asupra următoarelor produse:

Sony A6600
Sony A6500
Sony A6400

Agenda evenimentului

Structura vlogurilor

Vom discuta despre alegerea temelor, cum te implici în alegerea subiectelor și documentare.

Workflow pe scurt

Vom discuta despre importanța workflow-ului, a unui structuri bine stabilite, în realizarea unui vlogging de succes.

Echipamente

Vom discuta despre echipamente folosite în funcție de subiectul ales și despre accesoriile recomandate în munca de vlogging și podcast ( lumini, ring-uri, echipament audio etc.).

Editarea

Editarea este unul dintre cele mai importante procese pentru rezultatul final.

Sesiune Q&A

Atât în timpul LIVE-ului, cât și la final, veți putea pune întrebări despre subiectele care vă interesează.

Vă așteptăm miercuri, 13 mai, de la ora 21:00 cu întrebări pentru invitatul nostru. Poți să le lași și aici în comentarii sau direct în pagina evenimentului, pe contul nostru de Facebook. Vă puteți înscrie AICI.

Nelu Cortea, aka Cortea Ioan Mihai, actor, comediant, YouTuber, a facut clipurile video Nelu & Micutzu – Cine e Grăsuța, Nelu & Bordea – Amin, mini-serialul Ardelean și Neînțeles, și multe alte sketch-uri pe TV și pe YouTube. de curând s-a apucat să facă TurVlog, un vlog în care documentează turneele de standup din țară și din străinătate împreuna cu colegul lui, Bordea Cătălin.
Rulează videoul

Urmărește-ne aici, vom reveni cu live-urile celor două evenimente și cu subiecte la fel de interesante și invitați pe măsură! Și tu ne poți recomanda alte teme, subiecte de interes pentru tine, te invităm să le treci în comentariile acestui articol.

Nu uita să te înscrii AICI!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.