Sony anunță noul Xperia 10 II

Sony a anunțat astăzi noul Xperia 10 ll, adăugând astfel  un nou model super-mid la portofoliul de telefoane dedicate divertismentului.

„Sony inovează în gama de telefoane super-mid range cu Xperia 10 ll și aduce pe piață cele mai performante tehnologii disponibile până acum în această zonă. Xperia 10 ll are un design compact și ușor și este smartphone-ul perfect pentru divertisment în mișcare, datorită ecranului Wide OLED cu raport de aspect 21:9, pentru o experiență fantastică de vizionare”, a declarat Masato Nakano, Pan-European Mobile Business Head în cadrul Sony.

Display Wide OLED cu raport de aspect 21:9 pentru o nouă experiență a divertismentului

La fel ca și în cazul Xperia 10, Xperia 10 ll are un ecran de 6”, raport de aspect 21:9 cu design wide și un nou display compact OLED cu tehnologia pentru telefoanele mobile TRILUMINOS™ display, regăsită și în televizoarele din gama BRAVIA, lucru care îmbunătățește experiența de divertisment și aduce utilizatorul mai aproape de acțiune cu o experiență de vizionare imersivă. Display-ul calitativ OLED al modelului Xperia 10 ll cu funcția de optimizare a imaginilor video le oferă utilizatorilor conținutul preferat cu nuanțe de negru mai intense și culori vibrante.

Datorită display-ului de 21:9, experiențele de gaming sunt, de asemenea, duse la următorul nivel, astfel că utilizatorii se pot aventura într-o experiență uimitoare și nemărginită.

Display-ul de 21:9 oferă experiențe de utilizare unice exclusive, marcă a dispozitivelor Sony, precum redarea de conținut distinct în mai multe ferestre, ce le permite utilizatorilor să dispună de două ecrane sau aplicații deschise în același timp pentru multi-tasking eficient. În plus, datorită acestei funcționalități există posibilitatea de a comuta cu ușurință între aplicațiile recomandate și ultima aplicație utilizată. Funcția Side Sense vine ca o completare și oferă acces rapid la aplicațiile preferate cu o simplă atingere.

Abilități fotografice extinse cu noul sistem foto cu trei camere

Xperia 10 ll beneficiază de un sistem foto triplu, format dintr-o cameră de 12 MP și doi senzori de 8MP cu aceeași combinație de distanțe focale pe care o regăsim pe Xperia 1: ultra wide (16mm), wide (26mm) și telefoto (52mm).

Xperia 10 ll oferă utilizatorilor posibilitatea de a imortaliza imagini frumoase în fiecare moment și de a da frâu liber imaginației, datorită noii metode îmbunătățite de reproducere a culorilor, rezultat al expertizei Sony în materie de imagine. Cu aceste îmbunătățiri, utilizatorii pot realiza fotografii amuzante și spectaculoase, cu setări prestabilite pentru modurile Mâncare, Portret și Night mode, toate asigurând o calitate ridicată a imaginilor chiar și în situații de luminozitate scăzută.

În plus, utilizatorii își pot extinde posibilitățile creative datorită modului de captură a imaginilor în format 21:9, dar și a înregistrării video la calitate 4K.

 

Rezistență la umezeală și ecran durabil, totul într-o carcasă ușoară

Xperia 10 ll se potrivește perfect în mâna utilizatorilor datorită dimensiunii de 69mm grosime, raportului de aspect 21:9, dar și greutății de doar 151g. Datorită rezistenței la umezeală și praf, certificate IP65/IP68, dar și ecranului Corning® Gorilla® Glass 6, Xperia 10 ll beneficiază de protecție extinsă, la cele mai înalte standard și o utilizare fără griji.

Xperia 10 II este rezistent la umezeală și este protejat împrotriva prafului, așadar utilizatorii nu trebuie să se îngrijoreze dacă utilizează telefonul în ploaie sau dacă vor să curețe telefonul sub jetul de apă de la robinet, însă e de reținut faptul că toate porturile și toate capacele atașate trebuie să fie foarte bine închise. Dispozitivul nu trebuie să fie scufundat sub apă, nici expus la apă de mare, apă sărată, lichid care conține clor sau diverse tipuri de băuturi. Abuzul și utilizarea improprie a dispozitivului vor invalida garanția. Dispozitivul a fost testat Ingress Protection, la standardele IP65/68. Xperia 10 II are un port USB descoperit pentru conexiune și încărcare. Acesta trebuie să fie complet uscat înainte de alimentare.

Mai mult, bateria de 3.600mAh oferă o autonomie mai bună telefonului, astfel încât utilizatorii să se bucure mai mult de aplicațiile preferate. De asemenea, tehnologia de încărcare ajută bateria să funcționeze cât mai eficient; În cazul în care telefonul este lăsat în priză cu bateria plină, aceasta se poate deteriora, astfel că funcția Battery Care încarcă telefonul până la 90%, oprește alimentarea, iar apoi îl încarcă la 100% chiar înainte de trezirea utilizatorului, în timp ce Xperia Adaptive Charging ajustează nivelul încât să se asigure că bateria nu este niciodată suprasolicitată.

Xperia 10 ll dispune de un procesor Qualcomm® Snapdragon 665 Mobile Platform care a fost creat special pentru o performanță de încredere și conectivitate rapidă.

Tehnologia audio Sony este de asemenea încorporată în Xperia 10 ll cu High-Resolution și High-Resolution Wireless Audio pentru o experiență de audiție autentică, atât prin fir cu jack de 3.5mm, cât și wireless.

 

 

Modelul Xperia 10 ll este disponibil în variante de culoare negru și alb, rulează Android 10 și va fi disponibil din primăvara acestui an.

 

 

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.