F64 prezintă Canon RoadShow 2020

În perioada 27 februarie – 6 martie, Canon și F64 își unesc forțele și te invită la o nouă ediție RoadShow, cu sesiuni inedite de testare a echipamentelor full frame, DSLR și mirrorless.

Iată ce orașe sunt de data aceasta în traseul Canon RoadShow: Iași, Timișoara, Constanța, Brașov și Galați. În fiecare oraș din cele menționate, vom avea o gazdă, un specialist fotograf sau videograf, gata să ne dezvăluie cât mai mult dintre secretele echipamentelor Canon.

Vom discuta despre diferențele dintre DSLR și mirrorless, care din cele 2 sisteme se potrivesc mai bine în fiecare tip de fotografie, despre ce beneficii îți oferă folosirea unor aparate cu senzor Full-Frame versus APS-C (crop factor), care sunt obiectivele ideale pentru aparatul tău sau pentru genul de fotografie pe care îl practici și la ce aspecte să fii atent atunci când îți alegi echipamentul foto sau video!

Temele sesiunilor de Touch&Try vor diferi în funcție de stilul de fotografie al fiecărui speaker. Astfel, vom aborda fotografia din prisma fotografiei de eveniment, de natură sau stradală. 

Ce echipamente foto-video vei putea testa la evenimentele din Canon RoadShow 2020?

Cele mai noi aparate mirrorless și DSLR produse de Canon, dar și o mulțime de obiective compatibile cu ele, atât pentru montura EF (DSLR), cât și montura RF (mirrorless):

De asemenea, dacă ești în căutare de un aparat nou, ți-am pregătit o super ofertă de tip UPGRADE! Descoperă aici regulamentul campaniei.

Programul evenimentelor din Canon RoadShow 2020:


Timișoara – 27 februarie, ora 17:00 la Anghel Brothers Studio. Speaker: Cătălin Anghel.
Cum poți participa? Completează acest FORMULAR.

Iași – 28 februarie, ora 17:00 Photo Walk George Stănculeanu, professional imaging specialist Canon România. Locația: Cafeneaua Piața Unirii. Te așteptăm să testezi cele mai noi echipamente și să adresezi întrebări de specialitate reprezentatului oficial Canon România.

Dacă vrei să participi, trebuie să completezi acest FORMULAR.

Brașov – 2 martie, ora 17:00, Photo Walk alături de Cristi Kerekes, fotograf, youtubber, creator de conținut. Locul de întâlnire, preluare echipamente și discuții este Hotel Kolping, Brașov.

Dacă dorești să te întâlnești cu noi și reprezentanții Canon România, trebuie să te înscrii în acest FORMULAR.

Constanța – 3 martie, ora 17:00, Photo Walk alături de George Stan. Ne vom întâlni la Vivo Mall Constanța, la Sterea Studio, pentru a ne cunoaște și pentru preluarea echipamentelor de test, după care vom porni la pozat.

Vrei să ne cunoști și să mergem la pozat împreună cu cele mai noi aparate și obiective Canon? Trebuie să te înscrii în acest FORMULAR.

Galați – 5  martie, ora 17:00, Photo Walk alături de George Stan. Locația: str. Morilor nr. 193, în cadrul studioului Scolii de Fotografie GALATIA

Te așteptăm să testezi cele mai noi echipamente și să adresezi întrebări specialiștilor prezenți la eveniment (George Stan, fotograf de wedding, reprezentații Canon România și F64.ro).
Dacă vrei să participi, trebuie să completezi acest FORMULAR.

Despre GALATIA

Cursurile de initiere și formare profesională în fotografie GALATIA sunt rezultatul unui proiect cofinantat din Fondul European Structural și de Investitii prin Programul Operational Captial Uman 2014-2020, cursuri conduse de formatorul Cosmin Atanasiu.

Programul de specializare pentru ocupația FOTOGRAF este acreditat de Ministerul Muncii Justitiei Sociale și Ministerul Educatiei Nationale.

Școala dispune de un studio profesional desfășurat pe o suprafață de 90 m2, unde se vor ține cursurile și vor putea fi exersate tehnicile predate la partea teoretică. Studioul detine echipamente de ultima generație, de la liderul mondial în echipamente de luminat, HENSEL, ce poate fi folosit de orice student al scolii. Pe perioada cursului se vor face ieșiri foto (workshop-uri) și în afara studioului.

Programul de formare se desfășoară pe perioada a aprox 6 luni, însumand 144 de ore. În urma promovării se va elibera diploma de calificare cu competenta “Fotograf” conform codului COR 343101.

Cine sunt speakerii acestei ediții?

Cătălin Anghel este un artist fotograf și foto-jurnalist profesionist de nunți, cu sediul în Timisoara, România. A găsit cel mai bun coechipier în persoana fratelui său, Adrian Anghel. Ei lucrează împreună, începând din 2014, într-un duo fotograf-videograf cunoscut sub numele de Anghel Brothers, creând amintiri minunate pentru cuplurile din întreaga lume.

Cătălin Anghel

Să spun două cuvinte despre mine. Am 33 de ani și sunt de la mare. Am terminat Academia Navală Militară și momentan sunt norocos să fiu fotograf! Începand cu anul 2011 am început cariera de fotograf profesionist! Conjunctura a făcut să mă dezvolt în domeniul fotografiei de nuntă. Câțiva fotografi internaționali, câteva seminarii de la F64 m-au ajutat să îmi conturez o idee despre ce aș vrea să devin și cum să arate fotografia realizată de mine. M-am inscris în câteva competiții internationale să pot avea un reper tehnic obiectiv legat de fotografia pe care o realizez și rezultatele nu au încetat să apară. Dorința de dezvoltare m-a împins către Canon și mă bucur de decizia de la momentul respectiv, pentru că aparatura m-a ajutat să mă simt împlinit și încrezător în ceea ce realizam.

George Stan

Cristi Kerekes este youtuber, fotograf și creator de conținut pentru F64 Studio. Pe canalul de youtube cu peste 50.000 de abonați, postează review-uri și tutoriale și sfaturi despre fotografii. 

Cristi Kerekes

Dacă te-am făcut curios sau ți-am făcut pofta de fotografiat, vino alături de noi în Canon RoadShow 2020! Folosește fomularele de mai jos dacă vrei să participi.

Timișoara – 27 februarie, ora 17:00. Speaker: Cătălin Anghel. Înscrie-te AICI.

Iași – 28 februarie, ora 17:00. Speaker: George Stănculeanu, professional imaging specialist Canon România. Înscrie-te AICI.

Brașov – 2 martie, ora 17:00. Speaker: Cristi Kerekes. Înscrie-te AICI.

Constanța – 3 martie, ora 17:00. Speaker: George Stan. Înscrie-te AICI.

Galați – 5  martie, ora 17:00. Speaker: George Stan. Înscrie-te AICI.

Cum a fost la Canon RoadShow 2019?

Ești curios cum a fost la ediția de anul trecut? Canon RoadShow 2019 a trecut prin orașele: Iași, Timișoara, Sibiu, Brașov și Constanța, iar alături de specialiștii F64 și Canon România, l-am avut alături ca triner pe Cristian Vasile (aka Igu).

Găsești în acest ARTICOL mai multe detalii, cum s-au întâmplat lucrurile în fiecare din cele 5 orașe, unde am fotografiat, ce am fotografiat și bineînțeles, ce echipamente au putut fi testate de către participanți.

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.