7 recomandări de recordere

Indiferent de tipul de conținut video pe care îl realizați sau vă gândiți să începeți să îl realizați, este important ca echipamentul să includă și recordere și dispozitive profesionale pentru înregistrarea sunetului. Calitatea sunetului este extrem de importantă.

Ți-am pregătit o listă cu șapte recomandări de recodere profesionale, care își vor face treaba fie că filmezi acasă, într-un studio sau în aer liber.

Tascam DR-40X

Tascam DR-40X este un recorder audio digital, portabil, cu 4 canale și interfață audio USB integrată, și este cea mai recentă generație de recordere profesionale portabile, fiind succesorul popularului DR-40. DR-40X dispune de o pereche de microfoane condensatoare stereo unidirectionale de înaltă calitate, cu configuratie variabilă X / Y sau A / B, care pot fi utilizate pentru a capta audio înregistrari de voce, întâlniri și aplicații live.

ZOOM H6 Handy Recorder

Zoom H6 handy recorder este un dispozitiv de înregistrare portabil care dispune de un sistem interschimbabil de microfoane. Dispozitivul permite tehnici de înregistrare versatile, punând la dispozitie diverse opțiuni incluse în pachet. Sistemul XY stereo de microfoane inclus, XYH-6, este construit din 2 microfoane unidirectionale cu condensator si este destinat înregistrării audio stereo precise. Sistemul vă permite să ajustați unghiul celor 2 microfoane de la 90 la 120 de grade pentru o imagine stereo mai largă.

Zoom F1

Recorderul de teren Zoom F1 cu lavalieră este soluția perfectă pentru videografii care doresc să capteze nuanța fiecărui cuvânt la o calitate audio profesională. Setul completează povestea pe care vrea să o surprindă videograful, oferind o calitate audio deosebită, indiferent de mediul în care se face filmarea.

Lavaliera LMF-1 a fost dezvoltată special pentru aplicații profesionale. Combinată cu F1, poate înregistra la o rezoluție audio de înaltă calitate de până la 24 bit/96 kHz, perfectă pentru interviuri, ceremonii și multe altele. Având o formă compactă, F1 se atașează ușor la curea sau poate fi pus într-un buzunar astfel încât recorderul să fie complet ascuns.

Tascam DR-701D

Tascam DR-701D este un recorder PCM liniar/ mixer pentru camere DSLR. DR-701D dispune de un generator de timecode pentru referință de locație ce poate fi sincronizat de la un generator SMPTE sau de la o cameră. Conexiunea HDMI de intrare și ieșire permite unei camere DSLR să înceapă să înregistreze pe ambele echipamente iar video clock-ul previne desincronizarea între sunet și imagine.

ZOOM H2n

Zoom H2n un dispozitiv profesional pentru înregistrări audio, compact și foarte ușor de folosit, care poate capta sunetul pe 2 sau 4 canale. Dispune de 5 microfoane, putând înregistra sunetele pe 4 canale, redând astfel foarte fidel atât sunetul propriu zis cât și spațialitatea și dinamica acestuia.

Interfața integrată USB 2.0 permite transferul fișierelor înregistrate pe un PC sau Mac pentru stocare, editare sau/și redare dar și utilizarea acestuia ca interfața audio pentru computer.

Tascam DR-60MKII

Tascam DR-60D mkII Recorder portabil cu 4 canale DR-60D MKll este un recorder compact multi-track ce se folosește în special la aparatul de fotografiat sau la sisteme video de tip DSLR (Digital Single-Lens Reflex). Poate fi montat direct pe cameră și oferă diferite intrări și ieșiri audio care permit înregistrarea surselor audio în paralel dar si separat de camera video.

Înregistrările sunt făcute pe un card SD sau SDHC cu o capacitate maximă de până la 32GB.

 Sound Devices MixPre3 II

MixPre-3 II este un recorder audio ușor, cu rezoluție înaltă, cu streaming audio USB integrat, care oferă o calitate a sunetului de cea mai bună calitate, combinată cu o durabilitate extremă. Dispune de 3 preamplificatoare Kashmir și abilitatea de a face stream pentru până la 3 semnale de intrare analogice (inclusiv 3 intrări de microfon de înaltă calitate) plus mixare pentru 2 canale pe USB de până la 32 de biti / 192 kHz. Este perfect pentru muzicieni, sound design, podcast, youtuberi, videograferi și cei care înregistrează pe teren.


Sperăm că această listă a fost utilă! Tu ce produse pentru podcasteri recomanzi? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.