(c) Mirela Momanu

De ce să aleg un produs resigilat și nu unul nou?

Probabil că de multe ori v-ați pus această întrebare și este firesc, mai ales atunci când nu știi exact ce implică un produs resigilat și care sunt avantajele sau dezavantajele unui astfel de produs. Tocmai de aceea, ne-am gândit să punem toate informațiile de care ai putea avea nevoie într-un singur loc. 

Ce sunt produsele resigilate?

Un produs resigilat poate fi orice produs care a fost desfăcut din ambalajul său original din varii motive. Acesta este ca nou, singurul lucru care este diferit fiind bucuria desfacerii plasticului și al sigiliilor. Este foarte important să nu confundăm un produs resigilat cu unul second-hand, cel din urmă fiind un produs deja utilizat de altcineva înainte care a pierdut statutul de produs nou. 

De unde vin produsele resigilate?

De cele mai multe ori acestea sunt produsele returnate de clienți care nu sunt convinși că ceea ce au achiziționat este ce aveau ei nevoie. Odată returnate, produsele sunt verificate de către specialiștii noștri pentru a ne asigura că este într-o stare bună.   Cu toate acestea, de și mai multe ori, este vorba de produse desfăcute pentru a fi testate sau prezentate în magazin.  În această situație fiind manevrate de consultanții noștri care au mare grijă de produse.  Fie cum o fi, rămâi fără grijă. Produsul este 100% funcțional și pregătit să vină cu tine acasă. 

Care sunt avantajele unui astfel de produs? 

Dacă încă nu te-am convins până acum că resigilatele sunt cea mai bună ofertă de care nu știai până acum, a venit timpul să îți prezentăm și avantajele achiziționării unui astfel de produs: Un preț mic. Orice reducere ai căuta, resigilatele bat orice preț. 
  • Funcționează la fel de bine ca unul nou-nouț în țiplă
  • Garanție la fel ca la un produs nou, aceasta diferă de la produs la produs
  • Pot fi achiziționate în rate
  • Pot fi testate în magazinul F64 pentru a te asigura că este ceea ce ai nevoie
  • Sunt verificate de specialiști înainte
  • Dacă nu ești convins că este ceea ce ai nevoie, ai dreptul la retur.
Care sunt dezavantajele unui astfel de produs? 
  • Resigilatele sunt produse unice, așa că dacă vrei să achiziționezi mai multe produse de același fel s-ar putea să nu ai norocul de a le găsi, dar poți cumpăra restul din categoria produselor noi
  • Ambalajul original poate fi ușor deteriorat, dar acesta nu afectează în niciun fel calitatea produsului
  • Nu mai ai bucuria de a scoate țipla sau sigiliul
  • Teama că nu e așa cum ți-ai dorit (dar ai posibilitatea de a returna produsul, așa că nu te teme).

Dacă vrei să descoperi mai multe detalii urmărește acest clip:

 

Iar dacă te-am convins că resigilatele sunt soluția perfectă pentru tine te așteptăm pe pagina de oferte unde avem o campanie specială de azi până pe 5 februarie. 


Articol de Ariadna Drăgolici

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.