Portrete de Crăciun – Testează Canon EOS RP, alături de Cosmin Gogu

Te invităm pe 12 decembrie, de la ora 18:30, la studio-ul fotografului Cosmin Gogu ( strada Măgura Vulturului, 41 – zona Piața Iancului) să testezi Canon EOS RP și obiectivele RF și să realizezi portrete de Crăciun de neuitat.

Ești curios să testezi Canon RP? Câștigă o invitație la sesiunea de testare din cadrul evenimentului. Ce trebuie să faci? Este simplu, trebuie să completezi acest formular și, mai ales, să ne trimiți 3 fotografii din portofoliul tău! Echipa F64 va reveni cu confirmarea participării.

 

Despre Cosmin Gogu

Cosmin Gogu și-a început cariera de fotograf în 1998, dupa ce a absolvit secția de Pictură a Universității Naționale de Arte din București.

A colaborat cu unele dintre cele mai importante agenții de publicitate din România, câștigând numeroase distincții.
În viziunea sa, “pictura și fotografia sunt elemente care se îmbină perfect. Îmi place să creez povești, spații atemporale care să dea senzația că totul este posibil și care să imortalizeze acea idee pe care am vrut să o materializez. Am inceput cu desenul, am continuat cu pictura și am ajuns să mă împlinesc cu fotografia. Sunt în permanență în căutarea unei lumi fantastice, de poveste, imaginarul este dimensiunea cu care lucrez. Cautările mele mă duc într-un univers fantastic, adeseori fantasmagoric, poate. Esențial este faptul că fac ceea ce-mi place și ceea ce mă inspiră.”

Despre Canon EOS RP

Ideal pentru fotografia de călătorie, fotografia de peisaje și fotografia de portret, Canon EOS RP promite un potențial mare, facilitat de toate beneficiile pe care le aduce Sistemul EOS R, printre care se numără și cea mai rapidă focalizare automată din lume. Fiind cel mai mic și cel mai ușor aparat foto Canon digital full frame de până acum, cu obiective interschimbabile, modelul EOS RP reprezintă cea mai modernă combinație între versatilitate și usurință în utilizare – oferind imagini de calitate impresionantă. De asemenea, EOS RP permite fotografilor și videografilor să exploreze și să utilizeze întregul portofoliu Canon de obiective EF și EF-S.

Pe lângă aparatul Canon EOS RP, vei avea ocazia să testezi și alte beneficii ale sistemului EOS R, precum obiectivele RF:

Descoperă ofertele de iarnă la produsele Canon!

Până la 31 ianuarie 2020, în limita stocului disponibil, te așteptăm pe site-ul F64 cu zeci de oferte la produsele Canon.

Te așteptăm pe 12 decembrie de la ora 18:30 să testezi aparatul Canon EOS RP alături de Cosmin Gogu. Nu uita să te înscrii în acest formular!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *