Canon RoadShow vine la tine în oraș! Testează acum cele mai noi echipamente Canon

În perioada 16-26 septembrie, Canon și F64 și-au unit forțele și te invită la o sesiune specială de testare a echipamentelor full-frame, DSRL și mirrorless, un RoadShow la tine în oraș. Iată în ce orașe vom fi prezenți în această sesiune de Canon RoadShow: Iași, Timișoara, Constanța Brașov și Sibiu!

Ce vei putea testa la Canon RoadShow?

Cele mai noi aparate Canon, dar și o mulțime de obiective compatibile cu ele:

De asemenea, dacă erai în căutare de un aparat nou, ți-am pregătit o super ofertă de UPGRADE! Până pe 10 octombrie, depui un aparat vechi sau pe care nu-l mai folosești în Consignație la F64 și beneficiezi de reduceri considerabile la aparatele Canon enumerate mai sus, oricare dintre ele în varianta body sau kit cu obiectiv!

Descoperă aici regulamentul campaniei.

Programul Canon RoadShow

Cristian Vasile (Igu) va fi prezent la fiecare eveniment, pentru a îți oferi toate informațiile despre echipamentele Canon.

De asemenea, vom discuta despre diferențele dintre DSLR și mirrorless, avantaje  și dezavantaje, despre ce beneficii îți oferă folosirea unor aparate cu senzor Full-Frame, care sunt obiectivele ideale pentru aparatul tău și mai ales pentru genul fotografic abordat de fiecare. Vom discuta inclusiv despre cum poți realiza fotografii mai bune, tips & tricks în funcție de subiectele fotografiate de tine și la ce aspecte să fii atent atunci când îți alegi echipamentul foto sau video!

Cristian Vasile (Igu) abordează mai multe teme și stiluri fotografice, dar preferă cam tot ce înseamnă natură și acțiune. Creator al mai multor proiecte foto printre care București Optimist și Bucureștiul Sălbatic, îi place să experimenteze și să învețe tot timpul tehnici noi.

Canon RoadShow Iași – 16 septembrie

Ești curios să testezi echipamente de la Canon? Câștigă o invitație la sesiunea de testare din Iași. Ce trebuie să faci? Este simplu, trebuie sa completezi acest formular!

Te așteptăm pe 16 septembrie de la ora 19:30 la Vivertine Escalada.

Nu uita să te înscrii aici!

Canon RoadShow Timișoara – 17 septembrie

Te invităm la sesiunea de testare a echipamentelor Canon în Timișoara, pe 17 septembrie. Completează acest formular, iar F64 și Canon România vor reveni cu confirmarea participării.

Te așteptăm pe 17 septembrie de la ora 17:00 la Red Motor.

Canon RoadShow Constanța – 20 septembrie

Te invităm la sesiunea de testare a echipamentelor Canon în Constanța, pe 20 septembrie. Completează acest formular, iar F64 și Canon România vor reveni cu confirmarea participării.

Ne vom întâlni la Adora Studio (Strada Mihai Viteazu Nr. 10, vis-a vis de Tomis Mall, intrarea prin spate, de pe Cuza Vodă), iar apoi vom merge la pozat pe un traseu plin de obiective și atracții fotografice, prin orașul vechi, Piața Ovidiu, Portul Tomis etc. Să nu vă uitați cardurile acasă!

Te așteptăm pe 20 septembrie de la ora 16:00 la Adora Studio.

Nu uita să te înscrii aici!

Canon RoadShow Sibiu – 25 septembrie

Pentru a participa la sesiunea de testare echipamente Canon din Sibiu, completează acest formular.

Te așteptăm de la ora 16:00, la Muzeul Astra. Prezentarea echipamentelor va avea loc în Sala Auditoriu, situată la parterul Pavilionului Muzeal Multicultural. Pentru testarea echipamentelor, vom merge în zona centrală a muzeului.

Nu uita să te înscrii aici!

Canon RoadShow Brașov – 26 septembrie

Pentru a câștiga o invitație la sesiunea de testare din Brașov, de pe 26 septembrie, te invităm să completezi acest formular.

Te așteptăm de la ora 16 la Tenis Club Olimpia, unde poți descoperi cele mai noi aparate Canon.

Nu uita să te înscrii aici!


Înscrie-te din timp la evenimentele din cadrul Canon RoadShow (16-26 septembrie)!

  • Iași – 16 septembrie – ora 19:30 – Vivertine Escalada – Înscrie-te aici!
  • Timișoara – 17 septembrie – ora 19:00 – Red Motor – Înscrie-te aici!
  • Constanță – 20 septembrie – ora 16:00 – Adora Studio – Înscrie-te aici!
  • Sibiu – 25 septembrie – ora 16:00 – Muzeu Astra – Înscrie-te aici!
  • Brașov – 26 septembrie – ora 16:00 – Tenis Club Olimpia – Înscrie-te aici!

De asemenea, până pe 10 octombrie poți beneficia de reduceri considerabile la aparate Canon dacă depui un aparat vechi în Consignația F64!

Alți fotografi au mai citit și:

2 Comments

  • si Cluj?!

  • formularul de inscrire ptr iasi are o greseala. este comun ptr cel cu timisoara. si cei care nu au portofoiliu sau instagram ce vor trece in casuta “obligatorie”? spor! dan

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *