Cum a fost la WeddCamp 2019

În perioada 25-27 iunie a avut loc cea de-a patra ediție a conferinței WeddCamp, în Mamaia, la hotel Zenith. F64 a fost și anul acesta unul dintre sponsorii acestui eveniment, fiind prezent cu un studio foto complet.

Participanții au putut testa soluțiile portabile de iluminare de la Godox ( AD6000, AD6000 Pro, AD400, softuri diverse și alte accesorii pentru studio). Au putut testa aparate foto de ultimă generație de la Sony și Panasonic ( Sony seria A7, Panasonic Lumix S) și au procesat imaginile realizate pe o stație grafică profesională de la Asus ( PA90, PA32).

WeddCamp este un proiect pe termen lung creat de patru studiouri românești de succes ( Marian Sterea, PhotoChic, Cromatica și Imagia) și destinat să devină unul dintre cele mai importante evenimente din Europa de Est.

Conferințe și Workshop-uri la WeddCamp 2019

Ziua 1

Ziua 2

Testimoniale

Iată ce povestesc câțiva din participanții la WeddCamp 2019 despre cum a fost la acest eveniment!

Marius Tudor

” E fix starea aia de foarte bine după ce știi că ai pus umărul la un eveniment minunat care a făcut oameni fericiți. Oameni talentați și muncitori care știu că investiția în propria educație este esențială.

E sentimentul ăla mișto când știi că ai mulți prieteni, că ai lângă tine oameni minunați alături de care ai construit o comunitate care a lăsat deoparte toate răutățile, s-a dezbrăcat de ego-uri și s-a deschis lumii așa cum e: plină de viață, dispusă să împărtășească atunci când alții nu o fac, dispusă să ofere ajutor chiar și atunci când nimeni nu cere.”

Soven Amatya

“Ce pot spune după această primă participare a mea la Weddcamp este că am fost impresionat de modul în care am fost primit de către această comunitate.

Nu am simțit că am fost la o conferință. Mai degrabă m-am simțit ca într-o vacanță cu prietenii la care se adaugă și oportunitatea de a învăța ceva nou. Faptul că am participat la Weddcamp va fi cu siguranță cea mai faină experiență a anului pentru mine. Singurul meu regret este că nu am participat și la alte ediții.

Paul Budusan

“Am avut parte de un apus spectaculos în drum spre casă, la fel cum a fost și a 4-a ediție de Weddcamp, cea mai tare conferință de fotografie de nuntă din România. Am acumulat atât de multă energie, de fiecare dată, însă de data asta a fost și mai multă și asta datorită speakerilor, a atmosferei, a locului. M-am reîntâlnit bine-nțeles cu o gașcă mare de prieteni cu care ne-am distrat pe cinste.”

(preluate de pe pagina oficială de Facebook WeddCamp)

Lectorii de la WeddCamp 2019

  • Erika & Lanny Mann
  • Yana Peneva
  • Phillipe Swiggers
  • John Mold
  • Sabina Mladin
  • Ana & Daniel Dumbravă
  • Silviu Popovici
  • Vlad Eftenie
  • Vassil Nikolov

Poți citi mai multe despre speakerii de la WeddCamp 2019, care au încântat participanții cu prezentările și workshop-urile pe care le-au susținut, pe pagina oficială a evenimentului!

 


Tu ai fi interesat să participi la o viitoare ediție WeddCamp? Lasă-ne un comentariu!

 

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *