Sony lansează noul super-teleobiectiv cu zoom FE 200-600 mm F5.6-6.3 G OSS

Sony a anunțat astăzi un nou obiectiv care vine să completeze gama full-frame FE: noul super-teleobiectiv cu zoom FE 200-600 mm F5.6-6.3 (model SEL200600G). 

Modelul cu cea mai lungă focală din seria G LensTM utilizează multe dintre cele mai avansate tehnologii ale companiei în ceea ce privește realizarea obiectivelor, pentru a asigura o calitate excelentă a imaginii, performanță AF ridicată și precizie sporită. Atașat oricăreia dintre camerele cu montură E, obiectivul va reuși să capteze cu precizie și acuratețe orice tip de subiect aflat în mișcare, inclusiv păsări, animale, atleți în mișcare și multe altele.

„Vom continua să inovăm și să extindem portofoliul gamei cu obiective cu montură E, o gamă în care acum există, în total, 33 de modele full-frame și 51 de obiective în total. Noul super-teleobiectiv cu zoom de 200-600 mm le oferă utilizatorilor de camere Sony încă un instrument puternic pentru a-și transpune viziunea în realitate”, a declarat Yann Salmon-Legagneur, Director of Product Marketing, Digital Imaging al Sony Europe. „Pentru fotografii specializați pe cadre naturale, pentru cei care surprind păsări, sau care fac fotografie sportivă, dar și pentru mulți alții, produsul oferă un nou nivel de libertate creativă, atingând echilibrul perfect între performanță și portabilitate”.

Funcții-cheie – Noul super-teleobiectiv cu zoom FE 200-600 mm F5.6-6.3 OSS

  • Zoom mai lung și cu stabilizare integrată
    • Tele-zoom versatil de la 200mm tele până la 600mm super-tele
    • Compatibil cu teleconvertoarele 1.4x și 2.0x de la Sony, extinzând distanța focală până la un maximum de 840 mm la F9 sau 1200mm la F13, cu o calitate a imaginii și performanță AF remarcabile.
    • Stabilizarea optică integrată cu trei moduri de setare distincte permite imaginilor să fie clare și în focus la o distanțe focale caracteristice super-teleobiectivelor.

 

  • Rezoluție ridicată și claritate de la un colț la altul pe toată plaja focală
    • Cinci elemente de sticlă ED (extra-low dispersion) și un element asferic aranjate într-un nou design optic care reduce la minimum aberațiile cromatice
    • Mecanism de apertură circulară cu 11 lamele care asigură un efect bokeh frumos
    • Acoperit cu stratul original Sony Nano AR ce elimină reflexiile nedorite, și înlătură efectele de glare și de ghosting

 

  • Autofocus rapid, precis și silențios

 

  • Mecanism intern de zoom optic pentru o fotografiere stabilă chiar și fără trepied
    • Lungimea totală a obiectivului nu se modifică în timpul realizării zoom-ului, menținând un echilibru constant și o distanță constantă între partea frontală a obiectivului și subiectul fotografiat

 

  • Control și siguranță rafinate, pentru utilizarea pe teren

 

Tu ce obiectiv Sony folosești? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.