Cele mai bune camere pentru vlogging

Postat de: F64 F64

Ai un vlog sau dorești să îți deschizi un canal de vlogging? Ți-am pregătit o listă cu cele mai bune camere pentru vlogging!

Panasonic Lumix GH5

Camera LUMIX GH5 poate realiza imagini de inaltă calitate, redând fidel detalii din realitate printr-o rezoluție extremă și o reproducere a culorilor excelentă. Camera este prevazută și cu un nou procesor de imagine Venus Engine, care oferă o calitate ridicată. Gama mai mare de luminanță permite redarea unor imagini clare, mult mai bine definite, pe baza unui volum de date de 9 ori mai mare, pentru o reproducere precisă a detaliilor. Prin intermediul acestei procesări, caracteristicile fiecărui pixel sunt analizate pentru a detecta dacă pixelul se află într-o zona uniformă, cu detalii sau la marginea fotografiei. Apoi, se aplică procesarea optimă în funcție de caracteristicile fiecărui pixel. Astfel se obtin imagini de înaltă precizie, naturale, cu detalii incredibile.

Sony A7 III

Noul senzor de imagine cu iluminare din spate Exmor R CMOS de 24.2MP este acompaniat de un front-end LSI care dublează viteza de citire a senzorului de imagine și de un nou motor de procesare a imaginii BIONZ X™ care mărește viteza de procesare de aproximativ 1,8 ori. Aceste componente puternice lucrează împreună pentru a permite camerei viteze de declanșare mai mari și un spectru ISO impresionant de 100 – 51200 (care se poate extinde la ISO 50-204800 pentru imaginile statice), pe lângă o îmbunătățire generală a calității imaginii cu 1,5 trepte de expunere. Camera beneficiază de un interval dinamic la sensibilități scăzute, ceea ce asigură performanța uimitoare indiferent de setările folosite sau de condițiile de declanșare, cu imbunătățiri semnificative pentru acuratetea tonurilor de piele și a culorilor vibrante ale naturii.

Sony Cyber-Shot RX 100 IV

Sony RX100 IV continuă tradiția seriei RX100 și oferă tehnologie de top și optică excepțională într-un corp foarte compact. Senzorul Exmor RS BSI face parte din generația următoare de senzori retroiluminați și împreună cu procesorul de imagine BIONZ X este capabil de viteze extreme. Sony RX10 IV fotografiază în rafală de 16 fps la rezoluție maximă, filmează UHD 4K la 30fps sau Slow Motion în Full HD, la 960fps. Vizorul electronic OLED tip pop-up oferă o experiență de fotografiere autentică, grație nivelului ridicat de definiție și a timpului de răspuns foarte scurt.

Panasonic Lumix G7

 

Panasonic Lumix G7 este prima cameră foto din seria Lumix G care oferă o plajă largă de posibilități de filmare 4K. Panasonic G7 îți permite să înregistrezi momentele memorabile în detalii uimitoare și să extragi instantanee de înaltă calitate (8 megapixeli) din clipuri. Cândva apanajul fotografilor și al producătorilor de film profesioniști, tehnologia 4K este acum disponibilă oricui, grație lui Panasonic Lumix G7. Poți alege să inregistrezi amintirile într-un film sau să realizezi fotografii din materialele inregistrate 4K. În plus, cu funcția de inregistrare foto 4K, poți să extragi cu ușurință cadrul perfect dintr-o secvență video 4K, direct pe camera foto sau pe calculator, și să o salvezi ca instantaneu de 8 megapixeli.

GoPro Hero 7 Black

 

GoPro Hero 7 Black este cel mai avansat GoPro existent pe piață la momentul actual. Cu ajutorul sistemului de stabilizare HyperSmooth, poți obtine un videoclip asemănător cu cel realizat pe un stabilitzator de tip gimbal – fără a avea însă nevoie efectivă de unul. Un nou mod de fotografiere inteligent asigură obținerea celor mai bune imagini. Mai mult, prin streaming live si aplicații dedicate GoPro, poți sa impartășești fiecare aventură uimitoare, chiar in timp ce o traiești.

Vloggingul cu telefonul

Poți alege să faci vlogging și cu telefonul mobil. În unele situații, un telefon este mai ușor de folosit. Telefoanele performante pot filma la calitate superioară, însă camerele orientate spre față tind să fie inferioare camerelor din spate și chiar dacă microfonul poate înregistra stereo, poți alege să achiziționezi un microfon extern.

Recomandările noastre

Huawei P30 PRO

Eleganța carcasei din sticlă curbată 3D dublă face din HUAWEI P30 Pro o adevărată operă de artă. Ecranul OLED de 6.47’’ oferă culori uimitoare și o suprafață mai amplă de vizualizare. Sistemul de patru camere foto Leica se pretează la toate tipurile de fotografii, dezvaluindu-ți lumea în intregime. Acest sistem de camere foto fără egal, care include un obiectiv SuperZoom, o cameră supersensibila de 40 MP, un obiectiv cu unghi ultra-larg de 20 MP și o cameră foto TOF HUAWEI îți dă libertatea să captezi momentele cele mai incredibile.

Samsung Galaxy S10 Plus

Ecranul Dynamic AMOLED de generație următoare este certificat HDR10+ și prevăzut cu cartografiere dinamică a culorii, pentru culori uimitor de reale și contrast la fiecare cadru — chiar și la cele intunecate. Iar ecranul mai luminos îți permite să vezi totul și mai clar chiar și în lumina puternică a zilei. Împreună cu difuzoarele stereo și Dolby Atmos, îți oferă o experiență cu adevarat imersivă.

Tu ce cameră folosești pentru vlogging? Lasă-ne un comentariu!


S-ar putea să îți placă și:

Echipament esențial pentru vloggeri

 

 

 

 

 
test - array(0) { }

Comentarii

Sortează după:
  • Dată
  • Raspunsuri
  • Ultima activitate

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top