Sony lansează RX0 II – cea mai mică și mai ușoară cameră ultracompactă premium

Sony introduce astăzi un nou model în gama de camere compacte prin lansarea RX0 II, cea mai mică și mai ușoară cameră compactă din lume. La fel ca modelul RXO, noua cameră RX0 II este rezistentă la apă, praf și șocuri. Camera oferă o înregistrare internă de 4K, un ecran LCD care funcționează chiar și sub apă și noi soluții de stabilizare a imaginii pentru înregistrarea video.

Modelul Sony RX0 II folosește un senzor de imagine EXMOR RX CMOS de 15,3 megapixeli și un motor avansat de procesare a imaginilor, BIONZ X, care oferă o reproducere îmbunătățită a culorilor și detaliilor.

Caracteristici Sony RX0 II

  • Calitatea superbă a imaginii, furnizată de un senzor de imagine de 15.3 MP condensat într-un corp rezistent la apă, foarte compact
  • Filmare cu înregistrare internă 4K și soluții noi de stabilizare a imaginii
  • Declanșator anti-distorsiune și fotografiere continuă de până la 16 cadre pe secundă
  • Gamă diversă de scene de fotografiere activate de panoul LCD cu înclinare de 180 de grade
  • Perfect pentru autocolante, cu o reproducere îmbunătățită a culorilor, cu un nou mod Efecte cutanate și o funcție AF avansată pentru ochi

O cameră pentru toate condițiile

Sony RX0 II este o cameră care poate fi folosită în orice condiții. Măsoară doar 59mm x 40.5mm x 35 mm și cântărește doar 132 grame. “Scopul dezvoltării originalului RXo a fost de a construi o cameră care să permită noi forme de exprimare creativă prin formă și capacitățile tehnice”, a declarat Yann Salmon Legaugner, director de marketing al produselor și Digital Imaging la Sony Europa.

Versatilitatea modelului RX0 II este oferită și de declanșatorul de anti-distorsiune de până la 1/32000 secunde. Reproducerea culorilor a fost îmbunătățită pentru a reda culorile naturale și vii ale pielii umane. Funcțiile de evaluare și protecție pot fi aplicate în cameră.

Kitul RX0 II cu gripul VCT-SGR1 va fi livrat în Europa începând cu luna Mai 2019.

 

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.