Focus pe tehnologie cu fotografia sport, de eveniment, culinară și lansarea A6400 – Zilele Sony

În perioada 18 – 28 februarie campania Zilele Sony revine cu noi surprize. Pe lângă ofertele speciale, vom organiza mai multe evenimente care vor avea ca scop testarea și prezentarea echipamentelor Sony, într-un cadru inedit și provocator. Alături de Adrian Bulboacă, Mihnea Ratte, Radu Tudoroiu și Alin Popescu, am pus la cale 3 ședințe foto diversificate, axate pe genuri fotografice diferite și lansarea celui mai nou mirrorless Sony A6400.

Dacă în 2018 ți-au plăcut evenimentele marca F64 și Sony, anul acesta cu siguranță nu vei vrea să lipsești. Ți-am pregătit o retrospectivă foto mai jos:

Ce aduce această ediție Zilele Sony? Afli imediat, în rândurile de mai jos, data, locația și specificul fiecărui eveniment, plus câte ceva despre invitații nostri.

Înscrierile se fac pe bază de formular pentru fiecare prezentare în parte, iar locurile sunt limitate.

De asemenea, ne poți urmări și LIVE pe pagina de Facebook F64 și să stai cu ochii pe noi pentru rezumatul evenimentelor pe pagina YouTube.

Printre echipamentele pe care le poți testa: Sony A9, Sony A7III, Sony A7R mk2, plus obiectivele Sony 90m f/2.8, Sony 24-70mm, Sony 70-200mm GM, Sony 12-24mm G și multe altele.

Agendă evenimente Zilele Sony:

# Fotografia Sport

Anul acesta, pentru fotografia de sport am pregătit o ședință foto alături de Adrian Bulboacă și micuțele balerine de la MIA Studio la Conglomerat Space (Str. Popa Nan, 82) pe data de 20 feburarie începând cu ora 17:00.

Alături de noi vei  avea oportunitatea de a testa echipamente Sony și vei afla despre experiența lui Adrian cu aparatele din seria A7 și cu A9. Fiindcă ne plac provocările, ți-am pregătit și o surpriză, o sesiune foto plină de energie și voie bună.

Ți-ai dori să participi? Înscrie-te aici!

Despre Adrian Bulboacă:

Zilele Sony

S-a născut în vara lui 1988 și 16 ani mai târziu a început să descopere arta fotografică. Pentru el, imaginea este un gest prin care încercă să dea înapoi societății ceea ce primește, filtrat prin personalitatea sa.

MIA Studio este un centru artistic destinat copiilor care vor să facă performanță într-un mediu cool, liber și prietenos.

Pentru evenimentul susținut de F64, copii de la cursul de dans au pregătit câteva momente spectaculoase, în care vor purta costume specifice stilurilor de dans practicate.

Aceste ținute sunt concepute de către echipa de design vestimentar MIA Costumes.

# Fotografia de eveniment

Continuăm seria workshopurilor pe data de 22, de la ora 18:30 alături de Mihnea Ratte la Qreator, cu fotografia de eveniment. Mihnea o să ne povestească mai multe despre experiența sa cu Sony și o să ne pregătească pentru testarea camerelor în mediul propice. O parte din trupa Night Shift va ține un moment acustic în care toți invitații vor testa camerele și se vor bucura de muzică de calitate.

Descoperă și tu vibe-ul fotografiei de concert, înscrie-te aici.

Despre Mihnea Ratte 

Zilele Sony
(c) Mihnea Ratte

Mihnea a început ca jurnalist, dar în paralel a dezvoltat o pasiune pentru fotografie. A pus punct redacției și s-a aruncat cu capul înainte în noul lui scop în viață: să arate celor din jurul lui cum și ce vede el. Așa a ajuns să spună despre el că este fotograf fericit, pentru că în fiecare zi face ce îi place. Fotografiază de 11 ani și cel mai mult îi place alergătura de la evenimente și festivaluri. Consideră că aparatul este doar o unealtă, important este să transmită ce simte.

Despre Night Shift 

Nightshift este o trupă pe care trebuie neapărat s-o vezi LIVE. Este formată din 6 muzicieni tineri și talentați care abordează foarte multe stiluri muzicale al căror sound îl reconstruiesc printr-o interpretare originală și plină de still. De-a lungul timpului, trupa a participat la nenumărate evenimente private, congrese, fiind apreciați de toate tipurile de public.

Zilele Sony
(c) Night Shift

Despre Qreator by IQOS

Qreator este un nou punct pe harta culturală a Bucureștiului, ce își propune să devină locul de întâlnire al comunităților creative – un spațiu în care ideile prind formă, acţiunile capătă forţă şi vocile se aud mai puternic ca oriunde.

Situat în vila Oromolu din Piața Victoriei (Bd. Aviatorilor 8A), Qreator by IQOS redă Bucureștiului și bucureștenilor o clădire interbelică impresionantă, în care trecutul dialoghează cu viitorul. Proiectul de restaurare, care pune în valoare arhitectura clasică a clădirii cu ajutorul celor mai moderne tehnologii ale prezentului, este în sine o declaraţie despre tipul de creativitate pe care Qreator by IQOS îşi propune să îl susţină.

#Fotografia culinară

Pe data de 25 februarie, te așteptăm la Gargantua D’oro cu Radu Tudoroiu pt a gusta putin din fotografia culinară cu 3 scenarii diferite, dar pline de provocări. Ne întâlnim la ora 12 la restaurant. Înscrie-te aici.

Radu va ține o scurtă prezentare despre aparatul Sony A7III și câteva obiective Sony ideale pentru fotografia de produs. După aceea invitații vor avea oportunitatea de a testa aparatele și obiectivele.

Despre Radu Tudoroiu

”În toți anii în care am explorat fotografia ca și mediu, am trecut prin toate procesele. Imaginile dau naștere unori trăiri diferite în funcție de mediu și de echipamentele pe care lucram. Pentru a ajuta și alți fotografi să înțeleagă și să folosească eficient mediul, am creat partea de workshop-uri și cursuri. Fie că povestim despre Photoshop, fie că învățăm cum să folosim luminile în locatie sau construim setup-uri complexe pentru fotografia de produs, seria noastra de evenimente educationale au ca scop asimilarea de informatii intr-un mod cat mai usor, fluid si lipsit de efort.”

Zilele Sony
(c) Radu Tudoroiu

Nu uita să te înscrii aici.

Despre Gargantua

Restaurantul Gargantua D’oro, un spațiu perfect pentru orice moment al zilei, a deschis și o cochetă terasă unde clienții au parte de o experiență specială. Gastronomie fină, atmosferă și design aparte, restaurantul Gargantua nu este doar locul în care poţi mânca, ci o destinație în sine, un loc special pentru ocazii diferite: elegant pentru un prânz de business, cald şi primitor pentru o întâlnire între prieteni, vibrant şi cosmopolit la petreceri private şi evenimente speciale, relaxat şi rafinat în timpul unei degustări de vinuri la cină.

Zilele Sony
(c) Gargantua D’Oro

# Lansare A6400

Pe data de 27 februarie te așteptăm la Lansarea A6400, începând cu ora 19 în sala expozițională F64.

Dacă nu ai auzit încă despre noul produs Sony A6400, îl poți descoperi chiar tu la eveniment.

Despre Alin Popescu 

Alin este un fotograf autodidact care a plecat la drum în lumea fotografiei în 2003. Este mândrul tată a 3 copii, iar dedicarea sa față de familie l-a condus pe calea fotografierii de evenimente, unde spune poveștile altor persoane prin imaginile sale naturale, în stil de reportaj. De asemenea, fotografiază peisaje atât color, cât și în infraroșu, iar recent a pătruns în uimitoarea lume a fotografierii vieții sălbatice. Fiind și un blogger pasionat, scrie recenzii despre camere și articole despre mâncare și călătorii. A câștigat numeroase premii atât la nivel național, cât și la nivel internațional.

sony-days
(c) Alin Popescu

Despre A6400

Sony a lansat un nou model din game mirrorless, α6400 (model ILCE-6400) cu obiectiv cu montură E. A6400 aduce multe dintre cele mai avansate tehnologii din gama de camere full-frame într-o cameră compactă, ușoară, cu senzor APS-C.

  • Cea mai rapidă cameră din lume, cu viteză AF de doar 0.02 secunde și 425 de puncte de focalizare automată cu detecția fazei și a contrastului, care acoperă aproximativ 84% din suprafața imaginii
  • Eye AF avansat, în timp real
  • Real-time Tracking pentru urmărirea obiectelor
  • Senzor imagine APS-C Exmor CMOS de 24.2MP și procesor de imagine BIONZ X de ultimă generație
  • Ecran tactil LCD ce se poate roti la 180 de grade pentru selfie
  • Fotografiere continuă de mare viteză de până la 114 cadre pe secundă obturator mecanic / fotografiere silențioasă de până la 85 cadre pe secundă cu urmărire AF/AE continuă
  • Filmare de rezoluție înaltă 4K cu citirea pixelilor pe întreaga suprafață, fără combinarea pixelilor, cu stabilitate și viteză AF avansate
  • Înregistrare video la interval pentru clipuri filmate cu acceleratorul

sony-days

Dacă ți se pare o experiență pe care nu vrei să o pierzi, nu uita să te înscrii aici. 

Fiecare formular este diferit, așa că trebuie să te înscrii separat la fiecare eveniment Zilele Sony:

Nu uita că dacă nu vei reuși să vii la eveniment vei putea urmări live pe pagina Facebook F64! Dacă nu faci parte deja din comunitatea paginii de Facebook, te invităm să ne urmărești pentru ca Facebook să te anunțe când suntem live.

Pentru întrebări sau nelămuriri, așteptăm mesajele voastre la adresa evenimente@f64studio.ro

Oferta Zilele Sony poate fi găsită aici.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.