Epson este lider de piață în România, în 2018, cu videoproiectoarele

Epson este lider de piață în România, în 2018, ca valoare a vânzărilor de videoproiectoare

  • Menține poziția de lider al pieței: cota de piață Epson în 2018 a atins 34%

 Epson, lider mondial în realizarea de produse inovatoare în domeniul imaginii, își menține poziția dominantă pe piața de videoproiectoare din România în 2018, cu o cotă de piață de 34% din punct de vedere valoric, respectiv 33% ca număr de unități livrate, potrivit raportului Futuresource Consulting dedicat industriei de profil.

În 2018, compania a livrat pe piața locală cu 22% mai multe videoproiectoare față de 2017, fiind lider absolut în România. Din punctul de vedere al valorii pieței, aceasta a crescut cu aproximativ 24% faţă de anul precedent, ajungând la aproape 13,2 milioane de euro.

„Piața locală a evoluat mult și clienții din toate sectoarele economice se orientează către modele care aduc tehnologii cu beneficii clare și formate moderne. În acest context, am obținut o creștere peste nivelul pieței tocmai datorită strategiei de a aduce pe piață o gamă completă de modele de videoproiectoare, potrivite pentru fiecare segment de consumatori”, a declarat Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager Epson România și Bulgaria.

Epson

Epson continuă să domine detașat segmentul de videoproiectoare interactive, cu o cotă de peste 75% din volumul total al pieței și este prima alegere a business-urilor care au nevoie de proiectoare foarte luminoase, cota Epson pe segmentul echipamentelor cu luminozitate de peste 6.000 de lumeni fiind de aproape 40%, din punct de vedere valoric.

De asemenea, este prima alegere pentru majoritatea jucătorilor din mediul de afaceri, IMM-uri și companii mari, cu o cotă de peste 43% pe segmentul modelelor WXGA și WUXGA, cu formate wide și ultra-wide, folosite în special în vânzări și pentru prezentări. Nu în ultimul rând, Campionatul Mondial de Fotbal a impulsionat vânzările de proiectoare home cinema, modelul laser ultra-short-throw Epson LS100 înregistrând vânzări foarte bune pe timpul verii.

Epson

Despre Epson

Este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare digitală până la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenţi, sisteme de detecţie şi roboţi industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea vizuală, echipamentele portabile şi robotică.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, grupul are peste 80.000 de angajaţi în 86 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile aduse comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului. Vizitează site-ul aici.

Despre Epson Europe Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.750 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2016 au fost de 1.7 miliarde de Euro.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *