EPSON: Scanează oriunde cu ajutorul scannerelor mobile

Scanați oriunde, prin intermediul celei mai mici și mai ușoare game de scannere mobile

  • Cele două noi scannere mobile permit gestionarea simplă și eficientă a documentelor
  • DS-70 și DS-80W funcționează în regim portabil sau în medii de lucru cu spaţiu limitat

EPSON

Cele mai noi scanere mobile A4 de la Epson sunt ideale pentru scanarea și procesarea datelor în regim portabil sau în medii de lucru cu spaţiu limitat, aglomerate. DS-70 și DS-80W au fost concepute pentru companiile care caută o soluție de scanare mobilă pentru deplasări sau pe care să o folosească oriunde în birou.

Steve King, Market Development Manager, Epson Europe, declară: „Cu variante de scanare atât prin cablu cât și wireless, aceste noi modele sunt ideale pentru cei care au nevoie de o soluție de scanare rapidă în regim portabil. Am conceput noua gamă pentru a fi ușoară, fără să facem compromisuri cu privire la versatilitatea de care au nevoie companiile. Clienții au adesea nevoie să poată scana documente cu grosimi diferite, astfel că aceste noi modele din gama noastră scanează hârtie cu grosimi de la 35 până la 270 g/m² – medii de tipărire care în mod normal ar putea avea nevoie de o soluție flatbed tradițională.”

Modelul de top, DS-80W, are Wi-Fi integrat, baterie și un ecran LCD, oferind mobilitate de neegalat, pentru a scana o pagină în numai 4 secunde, oriunde v-ați afla. Atunci când este încărcat complet, scanați până la 300 de pagini fără să fie necesară o sursă de alimentare.

Aceste modele business sunt potrivite pentru personalul care se deplasează frecvent, cum ar fi reprezentanții de vânzări care lucrează pe teren, pentru a putea înregistra documente referitoare la cheltuieli și contracte și pentru a direcționa eficient documente către aplicațiile business sau software-ul de scanare. Împreună cu modelele DS se furnizează software, precum Document Capture Pro 2 și Epson Scan 2.0, iar compatibilitatea cu driverul TWAIN facilitează scanarea, salvarea și partajarea de informații în companie. Caracteristicile avansate pentru denumirea, separarea și direcționarea documentelor fac scanarea simplă și logică. Utilizatorii pot salva și trimite fișierele în formate comune, precum PDF, jpeg, tiff și multe altele.

EPSON

Aceste modele sunt disponibile începând cu luna noiembrie 2018.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.