DJI lansează site-ul pentru fotografii și videografii profesioniști

Postat de: F64 F64

În septembrie, DJI a introdus o nouă parte a brandului, și anume, cea PRO, destinată în mod special fotografilor și videografilor profesioniști.

În momentul lansării detaliile despre această nouă parte a brandului nu erau foarte multe, dar compania a revenit ulterior cu mai multe informații despre site-ul DJI PRO.

Dedicat fotografiei și videografiei aeriene, tehnologiilor dronelor și gimbalurilor precum seriile Inspire și Ronin, website-ul DJI ar trebui să satisfacă toate nevoile fotografilor și videografilor profesioniști de acest tip.

Website-ul oferă content care acoperă 5 categorii, inclusiv o secțiune dedicată educării clientului cu privile la produse, specificații, teste, evenimente și programul DJI Masters. 

În cadrul programului userii au oportunitatea de a învăța de la experți precum: Tom Fitz, Hoonigan Media Machine și Rufus Blackwell.

Ti Xie, directorul public DJI a spus următoarele: De la crearea primului Phantom la seriile Inspire și Ronin, DJI s-a dedicat creării unor unelte intuitive pentru videografi de orice nivel. Odată cu lansarea site-ului DJI PRO, avem oficial o locație dedicată, unde clienții pot învăța despre cum pot folosi într-un mod optim produsele noastre profesionale. În plus, platforma este learning-based, concepută pentru ca utilizatorii să profite mereu de informație de ultimă oră. Vom continua să creăm modalități eficiente pe care baza noastră de clienți să se poată baza pentru a crește.

Aruncă o privire pe website-ul pro.dji.com pentru a afla mai multe.
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top