Google Chromecast 3 a fost lansat!

Streamează de pe device-ul tău Android sau iOS direct pe televizor!

Bucură-te de sutele de aplicații și păstrează controlul de pe telefon, chiar dacă te uiți pe laptop sau TV.

 • Navighează liniștit pe internet pe televizor
 • Controlează-ți televizorul de pe tabletă și transformă-ți device-ul într-un centru de divertisment! Trebuie doar să-ți instalezi aplicația Google Home, pe telefon sau tabletă și apăsând butonul Cast, în orice aplicație compatibilă te-ai afla, vei putea reda pe televizor ceea ce ai pe ecranul tabletei sau telefonului.
 • Poți folosi și comenzi vocale.

chromecast 3

Google Chromecast a fost anunțat încă din 2013, însă de atunci și până anul acesta, nu s-au vorbit prea multe despre el, în afară de faptul că în 2015 a fost updatat cu un nou design, împreună cu Chromecast Audio și apoi Chromecast Ultra a apărut în 2016.

De atunci însă, a fost liniște, mai ales, având în vedere că, deși suntem în 2018, nu toată lumea deține încă un televizor smart.

Deși Google nu a anunțat a treia generație de Chromecast în evenimentul său anual (unde au fost prezentate Pixel 3 și 3XL, Pixel Slate și Google Home Hub), upgrade-ul a fost făcut disponibil în Google Store imediat după.

chromecast 3

Ce este nou la Chromecast 3?

Are un design îmbunătățit, optându-se pentru înlocuirea logo-ului Chromecast cu un simbol “G” și pentru o textură mată de această dată. Dispune de cablu HDMI și port micro-usb pentru încărcare. De asemenea, urmează să îmbunătățească funcția Wi-Fi și suportul Bluetooth. Este mult mai rapid, cam cu 15% față de generația anterioară și va aduce suport pentru streaming video Full HD de la 60 cadre pe secundă. Device-ul este capabil că redea muzică și pe alte boxe conectate cu gadget-urile smart Google, dar este o funcție care va fi disponibilă ulterior după debut. În plus are cea mai simplă și ușor de folosit interfață când vine vorba de produse pentru streaming de pe piață și nici nu ai nevoie de o telecomandă pentru a-l controla.

Specificații Chromecast 3:

 • Lungime: 52mm
 • Lățime: 13.8mm
 • Diametru: 51.9mm
 • Lungimea cablului: 1.52m
 • Greutate: 40g
 • Rezoluție: 1080p cu 60fps.
 • Wireless
 • Dispune de port HDMI pentru a-l conecta ușor la TV.
 • Mirco-usb.
 • Sisteme de operare suportate: Android 4.2, iOS 9.1,
 • Mac OS X 10.9 și Windows 7 and higher

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.