DJI Osmo Pocket a fost lansat

Tu cum capturezi momente pe care vrei să le îngheți în timp? Dacă încă nu ai găsit dispozitivul potrivit, noul DJI Osmo Pocket s-ar putea să fie potrivit pentru tine. Este cea mai mică cameră cu stabilizare pe 3 axe produsă de DJI, capabilă să transforme orice moment într-o amintire cinematică și, în doar câteva secunde o poți distribui oriunde, oricând.

DJI Osmo Pocket este proaspăt lansată, așa că hai să aflăm mai multe despre acesta:

Încredibil de mică și precisă

Osmo Pocket folosește cel mai mic mecanism pe 3 axe de tip gimbal realizat de DJI. Se ajustează în timp real mișcărilor tale, transformând filmarea din mână a apusului inedit din vacanță sau primii pași ai copilului tău, într-un clip parcă desprins din filme.

Stabilizarea electronică, stabilizarea mecanică și stabilizarea optică de imagine fac ca DJI Osmo Pocket să fie un instrument puternic pentru cei cu imaginație nelimitată!

Transformă toate momentele din viața ta în imagini incredibile, căci Osmo Pocket poate face fotografii cu detalii uimitoare, mulțumită senzorului de 1/2.3-inch, 80° FOV și diafragmei de f/2.0. De asemenea, poate filma 4K/60fps la 100Mbps și fotografia la 12 MP cu o mărime a pixelilor de 1.55 μm pentru ca fiecare imagine să poată surprinde de fiecare dată când este pusă online. În plus, durata de viață a bateriei este de 140 minute.

Osmo Pocket

Construit să-ți faciliteze imaginația

DJI Osmo Pocket încorporează cea mai nouă tehnologie DJI. Camera cât un baton de ciocolată a fost concepută să fie la fel de convenabilă ca smartphone-ul tău, portofelul sau alte lucruri esențiale pe care le folosești zilnic, în așa fel încât să poți obține imagini clare și filme fără tremur în orice situație.

Gimbal Mecanic

Inginerii DJI au creat un proces la scară micro pentru a crea cel mai mic gimbal pe 3 axe din istoria DJI, pentru a face posibilă existența unui motor care merge lin și întotdeauna oferă control precis.

Sistem de răcire silențios

Pentru o performanță perfect silențiosă, Osmo Pocket vine cu un sistem de răcire pasivă, fără ventilator, care permite să căldurii să se disperseze în mod egal, asigurând longevitate și performanță consistentă.

Design conceput pentru o singură mână

Mânerul special creat previne alunecarea, este protejat împotriva transpirației și umezelii, oferind o prindere confortabilă. Touchscreen-ul și butoanele permit utilizarea cu o singură mână, permițându-ți astfel să alegi moduri și să ajustezi setări cu doar câteva tap-uri și swipe-uri.

Port universal

Osmo Pocket include un port universal, fapt ce facilitează conexiunea la smartphone și alte accesorii care te pot ajuta în fotografie și videografie.

Conceput inteligent

Osmo Pocket nu doar că te lasă să capturezi momente într-un mod cinematic, ci cu ajutorul funcțiilor precum ActiveTrack, Motionlapse și Panorama, dă frâu liber creativității tale pentru a putea surprinde cadre într-un mod imposibil de realizat doar cu telefonul.

FPV

Recreează acțiunea din perspectiva ta! Modul FPV urmărește orientarea gimbalului pentru clipuri și fotografii uimitoare și dinamice.

ActiveTrack

Doar apasă pe un subiect din cadru și ActiveTrack îl va urmări într-un mod inteligent. În plus, accesând modul Selfie, pornești automat FaceTrack, ce te va menține în centrul cadrului.

Panoramă 3×3

Pentru peisaje care-ți taie răsuflarea, o panoramă 3×3 va captura destinația de vis în care te afli la cea mai înaltă calitate.

Motionlapse

Pentru a rezuma o întreagă zi într-un singur cadru, Timelapse transformă orele în secunde și Motionlapse te ajută să creezi efecte dramatice, păstrând totodată calitatea mișcării.

NightShot

DJI Osmo Pocket automat detectează și iluminează scenele în lumină slabă. În plus, poți direct din mână să faci expuneri lungi de 2-3 secunde în modul PRO.

Mimo: Momentul meu

Osmo Pocket este ideal pentru oricine care are o poveste de spus. Din acest motiv DJI a creat Mimo, o aplicație dedicată care îți ajută imaginația, permițând să procesezi ceea ce capturezi gratuit, beneficiind de multe template-uri și acces la o comunitate de content care cu siguranță te va inspira.

Modul Story

Modul story folosește o combinație de preseturi și mișcări automate de cameră, menite să te ajute să creezi video de calitate profesională oricând dorești. Filtrele și muzica create exclusiv dau o notă unică materialelor pe care le capturezi. Mimo este companionul ideal pentru a încadra, a declanșa, a edita și apoi a distribui momentele importante.

Opțiuni avansate

Osmo Pocket face fotografierea mai plăcută datorită funcțiilor intuitive și permite personalizare totală. Modul PRO îți permite să ajustezi camera manual, să fotografiezi în format RAW și să filmezi clipuri cinematografice bogate în detalii și lăsând mai mult loc pentru post-procesare.

DJI Mimo a fost creat pentru toate tipurile de utilizatori și oferă o notă profesională contentului lor. My Story îți permite să setezi tonul video-ului tău prin template-uri, muzică, filtre și posibilitatea de a pune watermark printr-un simplu tap.

Extinde-ți creativitatea

Există o gamă variată de accesorii perfecte pentru Osmo Pocket ce oferă și mai multe opțiuni de filmare și fotografiere, ajutându-te să creezi lucruri memorabile. În plus, este compatibil și cu o gamă largă de accesorii pentru camere sport, în așa fel încât să fie la îndemâna aventurierilor și fanilor de sporturi. Accesoriile pot fi atașate printr-un twist-lock și un strip adeziv industrial pentru a fi stabil dacă alegi să îl pui pe diverse suprafețe precum casca, placa sau altele.

Husă de încărcat și una waterproof

Prima ține dispozitivul în siguranță și îl și încarcă, dispune de spațiu dedicat pentru 2 carduri microSD, 4 filtre ND și 2 porturi de conectat telefonul. A doua variantă este cea waterproof, care-ți permite să scufunzi camera până la 60m, pentru a te bucura de minunățiile lumii subacvatice.

Modulul wireless

Osmo Pocket dispune de posibilitatea de a te conecta la propriul smartphone prin Bluetooth sau Wi-Fi, pentru a-l controla de la distanță.

Set de filtre ND

Reduce cantitatea de lumină care intră în senzor, permițând mai mult control asupra setărilor camerei în orice condiții de iluminare.

Adaptor de 3.5mm

Cu ajutorul acestui adaptor poți atașa un microfon extern pentru o calitatea a sunetului mai bună într-o varietate de situații de filmare.

 

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • Am avut norocul sa testez si eu aceasta jucarie mica, dar destul de piperat ca pret…
    Datorita dimensiunilor mici este excelent pentru filmari selfie si in calatorie, dar daca aveti nevoie de ceva pt activtati sportive sau filmari in/sub apa va fi nevoie de o camera de actiune.
    Mai multe informatii gasiti aici: https://www.firstquadcopter.com/reviews/dji-osmo-pocket-review/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *