Lansarea sistemului mirrorless Nikon Z

Sunteți așteptați marti, 2 octombrie 2018, ora 17:00 la magazinul F64 din Bulevardul Unirii nr.45, pentru lansarea noului aparat mirrorless Nikon Z7. Evenimentul va avea loc în sala expozițională a magazinului.

Mihai Olaru ne va prezenta totul despre noul sistem foto mirrorless lansat de Nikon. Intrarea este liberă, astfel că orice fotograf de la entuziast la profesionist este binevenit să afle mai multe despre Nikon Z7 și să testeze aparatul.

Inainte de a ajunge la evenimentul de lansare, noi v-am pregătit mai jos o scurtă descriere a camerei:

Nikon Z7

Nikon Z7

Multumită monturii cu diametrul de 55 mm, aparatul mirrorless Nikon Z7 captează mai multă lumină, iar distanța de doar 16 mm dintre montură și senzorul de imagine în format full frame al aparatului foto
permite unei cantități mai mari de lumină să ajungă la senzor.

Senzorul CMOS, iluminat din spate, cu rezoluție efectivă de 45,7 MP și functie AF în plan focal cu detecție de fază captează imagini deosebit de clare.

Procesorul de imagine EXPEED 6 este extrem de rapid și asigură obținerea unor imagini cu zgomot redus și interval dinamic remarcabil, atât la valori ridicate, cât și scăzute ale sensibilității ISO.

Sună interesant, nu? Dacă sunteți curioși să descoperiți și să testați sistemul mirrorless creat de Nikon, nu uitați că ne vedem marți pe 2 octombrie, începând cu ora 17:00 în sala expozițională!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *