Sony anunță cele mai mici camere foto de călătorie

Sony anunță cele mai mici camere foto de călătorie cu zoom mare, cu procesor de imagine îmbunătățit și capabilități 4K

  • Obiectiv ZEISS Vario-Sonnar T* 24-720mm cu Zoom mare și lentile de calitate ridicată, integrate într-un corp compact,
  • Filmare 4K 2 cu citirea completă a pixelilor și fără unirea pixelilor,
  • Procesor de imagine BIONZ X TM și un nou circuit primar LSI pentru fotografii impresionante,
  • Versatilitate și funcționalități de fotografiere precum Eye AF, EVF, inel de control 3 , focus prin atingere/declanșare prin atingere, ecran rabatabil și multe alte opțiuni de fotografiere.

Sony

Sony își mărește gama Cyber-shot pentru călătorii prin lansarea celor două camere high zoom DSC-HX99 și DSC-HX95

Cele două modele noi sunt construite pentru utilizatorii care doresc o cameră ușor de transportat, fiind integrate în cele mai mici 4 carcase din lume și cu un zoom versatil, de la 24mm i până la o deschidere mare, telefoto, de 720mm. Pe lângă posibilitatea de a înregistra în 4K ii , cele două modele includ procesorul de imagine BIONZ X împreună cu noul circuit primar LSI care oferă o viteză mare de fotografiere în rafală, de până la 10 cadre pe secundă continuu, cu buffer de până la 155 imagini 5 . În plus, viteza de autofocus a celor 2 modele este foarte rapidă, de 0,09 secunde 6.

Cele mai noi caracteristici adăugate sunt Eye AF, fotografiere în format RAW, funcție de focalizare prin atingere/declanșare prin atingere touch focus/ touch shutter și informații 7 despre locație colectate prin Bluetooth.

Obiectiv ZEISS Vario-Sonnar T* 24-720mm cu High Magnification, zoom și lentile de calitate ridicată

Cele două camere HX99 și HX95 sunt ideale pentru mai multe scenarii de călătorie și pentru a captura imagini din viața de zi cu zi grație zoom-ului mare.

Stabilizarea imaginii se realizează prin cu stabilizatorul Optical SteadyShot, care elimină blur-ul de la mișcarea aparatului, ce apare de obicei atunci când aparatul este ținut în mână și în fotografiile tele.

Camerele sunt echipate cu funcția Zoom Assist care permite utilizatorului să lărgească temporar cadrul și să afișeze o zonă mai mare când fotografiază un subiect îndepărtat, cu zoom.

Putere de procesare

HX99 și HX95 pot înregistra video-uri cu citirea completă a pixelilor și fără îmbinarea pixelilor. Asta înseamnă că detaliile fine sunt redate frumos, iar efectele „moiré” și marginile zimțate sunt reduse semnificativ. Ambele modele pot înregistra obiecte în mișcare cu încetinitorul, filmând în HD 8 cu până la 100 9 cadre pe secundă, pentru a realiza secvențe în slow-motion în timpul editării.

Deoarece scenariile pentru o fotografie perfectă pot apărea neașteptat, fotografii au nevoie de camere care reacționează rapid. Cu autofocusul rapid și inteligent care are o viteză de doar 0,09 secunde vi , cu procesorul 10 BIONZ X, noul circuit primar LSI, HX99 și HX95 permit fotografiere continuă cu până la 10 cadre pe secundă (cu limită de buffer de 155 de imagini). Pentru portrete bine focalizate, aceste modele includ tehnologia Eye AF de la camerele A. Pentru fotografii care preferă să își prelucreze imaginile în programe de editare, HX99 și HX95 oferă o opțiune de fotografiere în format RAW. ISO maxim de 6400 11 asigură o calitate bună a fotografiilor și în cazul iluminării slabe.

Operații intuitive și concentrate

Pe baza feedback-ului primit de la utilizatorii seriei HX90, Sony a implementat funcționalitățile Touch Focus și Touch Shutter pentru HX99, astfel încât fotografii pot selecta direct subiectul fotografiei și pot fotografia folosind funcția Touch Pad, pentru schimbarea lină a punctului de focalizare când este utilizat vizorul retractabil OLED Tru-Finder. Funcții precum manual focus sau step zooming se pot personaliza prin inelul de control disponibil pe HX99. HX99 și HX95 oferă de asemenea meniul de personalizare My Menu pentru accesare instantanee a până la 30 de elemente și pentru a crea meniuri personalizate.

Ecranul LCD poate fi înclinat la 180 o și permite o încadrare ușoară pentru selfie-uri și fotografii de grup, iar noul grip oferă o prindere fermă și stabilitate în timpul fotografierii. Accesarea datelor de locație este posibilă prin Bluetooth, care colectează date de la un dipozitiv mobil, iar înregistrarea Proxy permite transferul pe smartphone sau încărcarea pe site-uri web pentru o partajare rapidă.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.