Sony anunță cele mai mici camere foto de călătorie

Postat de: F64 F64

Sony anunță cele mai mici camere foto de călătorie cu zoom mare, cu procesor de imagine îmbunătățit și capabilități 4K

  • Obiectiv ZEISS Vario-Sonnar T* 24-720mm cu Zoom mare și lentile de calitate ridicată, integrate într-un corp compact,
  • Filmare 4K 2 cu citirea completă a pixelilor și fără unirea pixelilor,
  • Procesor de imagine BIONZ X TM și un nou circuit primar LSI pentru fotografii impresionante,
  • Versatilitate și funcționalități de fotografiere precum Eye AF, EVF, inel de control 3 , focus prin atingere/declanșare prin atingere, ecran rabatabil și multe alte opțiuni de fotografiere.

Sony

Sony își mărește gama Cyber-shot pentru călătorii prin lansarea celor două camere high zoom DSC-HX99 și DSC-HX95

Cele două modele noi sunt construite pentru utilizatorii care doresc o cameră ușor de transportat, fiind integrate în cele mai mici 4 carcase din lume și cu un zoom versatil, de la 24mm i până la o deschidere mare, telefoto, de 720mm. Pe lângă posibilitatea de a înregistra în 4K ii , cele două modele includ procesorul de imagine BIONZ X împreună cu noul circuit primar LSI care oferă o viteză mare de fotografiere în rafală, de până la 10 cadre pe secundă continuu, cu buffer de până la 155 imagini 5 . În plus, viteza de autofocus a celor 2 modele este foarte rapidă, de 0,09 secunde 6.

Cele mai noi caracteristici adăugate sunt Eye AF, fotografiere în format RAW, funcție de focalizare prin atingere/declanșare prin atingere touch focus/ touch shutter și informații 7 despre locație colectate prin Bluetooth.

Obiectiv ZEISS Vario-Sonnar T* 24-720mm cu High Magnification, zoom și lentile de calitate ridicată

Cele două camere HX99 și HX95 sunt ideale pentru mai multe scenarii de călătorie și pentru a captura imagini din viața de zi cu zi grație zoom-ului mare.

Stabilizarea imaginii se realizează prin cu stabilizatorul Optical SteadyShot, care elimină blur-ul de la mișcarea aparatului, ce apare de obicei atunci când aparatul este ținut în mână și în fotografiile tele.

Camerele sunt echipate cu funcția Zoom Assist care permite utilizatorului să lărgească temporar cadrul și să afișeze o zonă mai mare când fotografiază un subiect îndepărtat, cu zoom.