Alpha Universe de la Sony se lansează în Europa

Postat de: F64 F64

Alpha Universe de la Sony se lansează în Europa

Aparatele foto Sony A își continuă evoluția cu lansarea premiatului model A7 III și a noului obiectiv G Master f/2.8 de 400 mm, iar Sony atrage fotografii cu lansarea în Europa a popularului hub de fotografie, A Universe.

Sony

Noul site este disponibil în toate site-urile web Sony din Europa în 22 de limbi și conține articole ale membrilor Sony European Imaging Ambassadors, alături de știri despre produse, concursuri și o listă actualizată de evenimente Sony α din fiecare țară, plus cele mai noi povești ale membrilor Sony Europe Imaging Ambassadors.

Puterea emoției în fotografiile macro de Petar Sabol

Premiatul fotograf de peisaje din natură Petar Sabol explică procesul de creație și cunoștințele tehnice din spatele imaginilor sale incredibile.

Sony
(c) Petar Sabol

Acum poți fotografia evenimente sportive cu aparate mirrorless

Yonathan Kellerman este unul din numeroșii fotografi de sport care și-au schimbat modul de fotografiere prin trecerea de la DSLR la Sony A9.

Sony

Profiluri și galerii Ambassador

Cu unii dintre cei mai buni fotografi din Europa în domeniile lor, programul Sony Imaging Ambassadors reprezintă o gamă largă de genuri fotografice.

Sony

 

Cele mai noi informații despre evenimente locale

Fii la curent cu informații despre evenimente Sony din toate țările europene.

Sony

Este disponibil un buletin informativ bilunar și utilizatorii se pot înregistra pentru a fi la curent cu cele mai noi articole și evenimente aici.


Produse folosite
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top