Nikon Z 6 și Z 7 – cele mai așteptate mirrorless-uri full-frame

Postat de: F64 F64

Nikon are plăcerea să anunţe lansarea aparatelor foto mirrorless în format FX, Z 7 şi Z 6, precum şi a unor obiective NIKKOR cu montură Z, cu diametru mai mare. Acest sistem a fost realizat urmând ideea de a se atinge noi dimensiuni ale performanţelor optice. preluând tradiţia companiei Nikon în privinţa calităţii, tehnologiei fotografice superioare, a operabilităţii deosebite şi a înaltei fiabilităţi, toate inovate şi utilizate la aparatele foto digitale SLR pe care le-a produs.

Arată tuturor ce momente ai înghețat în timp cu aparatele foto Z de la Nikon şi cu obiectivele NIKKOR Z. Sistemul mirrorless de la Nikon este prevăzut cu cea mai largă montură de obiectiv din lume (55mm), care permite o mai bună captarte a luminii. Mai multă lumină înseamnă mai multe detalii, profunzime mai mare şi mai multă culoare. Fotografii remarcabile și filme fascinante.

Aparatele mirrorless Z 6 și Z 7

Aparatele foto Z de la Nikon sunt cele care schimbă regulile jocului. Reimagindându-și ce poate face un aparat foto mirrorless, compania a pus la dispoziție capacități ergonomice superioare și tehnologie mult mai avansată.

Z 7 şi Z 6 sunt echipate cu un nou senzor CMOS în format FX de la Nikon, cu fotografiere pe întregul cadru şi iluminare din spate, cu funcţie AF în plan focal încorporată cu detecţie de fază şi cu cel mai recent sistem de procesare a imaginii, EXPEED 6.

Z 7 are 45,7 megapixeli efectivi şi ISO 64–25600. În combinaţie cu obiectivele NIKKOR cu montură Z, aparatul foto obţine un nivel remarcabil de claritate şi de detaliu, pe toată întinderea imaginii.

Z 6 este un aparat foto în format FX de uz general, cu un număr efectiv de 24,5 megapixeli şi ISO 100–51200. Cu performanţe superioare la sensibilităţi înalte şi înregistrare de filme 4K UHD pe întregul cadru.