Canon lansează PowerShot SX740 HS, cu superzoom 40x

Surprinde aventura din călătoriile tale cu noul aparat foto Canon PowerShot SX740 HS, cu superzoom 40x, ideal pentru călătorii.

Dotat cu o rezoluţie spectaculoasă 4K Ultra High Definition, dar suficient de mic pentru a putea fi ţinut în buzunar, acest aparat foto compact redefineşte conceptul de călătorie cu puţine bagaje.

Canon PowerShot SX740 HS

Canon Europe lansează astăzi modelul PowerShot SX740 HS, unul dintre cele mai compacte aparate foto de călătorie, care vine cu un zoom optic 40x (24-960mm), oferindu-le amatorilor de vacanţe ocazia de a se apropia mai mult de peisajele dorite fără a fi nevoie să folosească mai multe obiective. Acest aparat foto de călătorie, ce poate încăpea uşor într-un buzunar, este dotat cu funcţii video Ultra High Definition 4K, cu conectivitate cu telefoane inteligente prin Wi-Fi şi Bluetooth şi cu o gamă de setări automate intuitive, ideal pentru familii şi amatorii de vacanţe care îşi doresc un aparat convenabil şi simplu de utilizat.

Acest model superzoom, care încape într-un buzunar, este dotat cu tehnologia ZoomPlus ce creşte digital zoomul optic de la 40x la 80x. Combinaţia extraordinară dintre cel mai nou procesor Canon DIGIC 8 şi senzorul CMOS te ajută să obţii fotografii şi videoclipuri clare, în culori deosebite şi de înaltă definiţie, de la apropiere sau de la depărtare, în orice moment al zilei.

Funcţiile video cu Ultra High Definition 4K şi stabilizarea pe 5 axe de care beneficiază modelului PowerShot SX740 HS te ajută să surprinzi cele mai frumoase momente din vacanţă în detalii bogate, chiar şi atunci când fotografiezi de la distanţă şi ești în mişcare. De asemenea, modelul PowerShot SX740 HS poate înregistra şi imagini cu redare accelerată la rezoluţie 4K Ultra High Definition, ideal pentru surprinderea unui apus superb, dar poate extrage cadre la rezoluţie 4K Ultra High Definition dintr-un film 4K, având astfel posibilitatea de a surprinde momentele importante într-o singură imagine de aproximativ 8MP.

PowerShot SX740 HS

Datorită focalizării automate rapide şi a răspunsului imediat, modelul PowerShot SX740 HS te ajută să surprinzi uşor momentele spontane, iar fotografierea continuă la 10cps asigură surprinderea exactă a momentelor de vacanţă. Pentru un călător mereu în pas cu moda, modelul PowerShot SX740 HS poate fi achiziţionat în varianta negru lucios sau argintiu.

Atunci când călătorești, îți dorești şi mai mult să împărtăşești momentele şi să povestești despre acele clipe unice, iar PowerShot SX740 HS îți permite să faci aceste lucruri foarte uşor. Modelul este complet compatibil cu dispozitivele inteligente, cu ajutorul aplicaţiei gratuite Canon Camera Connect pentru dispozitive compatibile cu iOS şi Android.

Fotografiile şi videoclipurile pot fi transferate din aparatul foto în dispozitivele inteligente pentru a putea fi postate mai uşor pe site-urile de socializare, simplificând tot procesul, de la înregistrare şi până la partajarea cu prietenii. În plus, conţinutul poate fi salvat în cloud pe platforma Canon Irista sau poate fi sincronizat automat şi wireless cu PC-uri şi calculatoare Mac.

De asemenea, Canon PowerShot SX740 HS foloseşte Wi-Fi şi always-on Bluetooth, adică menţine conectarea la dispozitivele compatibile cu iOS sau Android şi etichetează fotografiile cu date ce conţin locaţia GPS, pentru a marca toate locurile în care te-ai aventurat. Dacă călătorești singur îți poți face selfie cu ajutorul modului Autoportret, folosind ecranul LCD rabatabil la aproximativ 180°, pentru încadrare şi poziţionare ideale.

Procesorul puternic DiGiC 8 gestionează multe dintre setările avansate ale modelului PowerShot SX740 HS, astfel încât amatorii de vacanţe să poată face fotografii la rezoluţie de 20,3 Megapixeli, iar funcţia Auto Hibrid realizează chiar şi un film de prezentare pentru fotografiile zilei. Funcţia de Asistenţă la încadrarea cu zoom reglează în mod automat zoomul sau focalizează pe feţe pentru a obţine cele mai bune fotografii.

Având zoom optic de 40x, procesor DIGIC 8 ultrarapid şi rezoluţie 4 K Ultra High Definition într-o carcasă ce poate încăpea uşor într-un buzunar, aparatul foto Canon PowerShot SX740 HS este cea mai bună soluţie „all-in-one“ pentru a surprinde aventurile unei vacanţe în detaliu. Canon PowerShot SX740 HS va fi disponibil începând cu luna august, 2018.

 
PowerShot SX740 HS

Specificații Canon PowerShot SX740 HS

  • Zoom optic de 40x într-o carcasă compactă, de buzunar,
  • Amintiri uimitoare surprinse în videoclipuri la rezoluţie 4K Ultra High Definition,
  • Funcţii inteligente cu ajutorul cărora obţineţi imagini superbe,
  • Conectivitate simplă pentru partajare instantă pe reţelele de socializare.

PowerShot SX740 HS

Ce conţine cutia:

  • PowerShot SX740 HS (Disponibil în varianta negru sau argintiu),
  • Curea pentru mână WS-800,
  • Acumulator NB-13L,
  • Încărcător CB-2LHE,
  • Cablu c.a.,
  • Kit cu manualul de utilizare.

[products ids=125042320,125042321]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.