Epson înregistrează vânzări de 30 de milioane de unități

Epson înregistrează vânzări de 30 de milioane de unități în categoria imprimantelor cu rezervoare de cerneală de mare capacitate.

Imprimantele Epson inkjet cu rezervoare de cerneală de mare capacitate (ink tank) depășesc la nivel global vânzări cumulate de 30 de milioane de unități.

Seiko Epson Corporation (TSE: 6724, “Epson”) anunță că vânzările globale cumulate de echipamente inkjet cu rezervoare de cerneală de mare capacitate (ink tank) au ajuns la 30 de milioane de unități.

epson

Epson a lansat în premieră imprimantele cu rezervoare de cerneală de mare capacitate (ink tank) în octombrie 2010, în Indonezia. Până la finalul anului fiscal 2017 (finalul lunii martie 2018), compania a introdus imprimantele în aproximativ 150 de țări și regiuni cu economii emergente, obținând o creștere anuală a procentului de astfel de produse în totalul pieței de profil. De asemenea, Epson a continuat să se mențină pe poziția de lider în ceea ce privește cota de piață 1 pe segmentul acestor produse, datorită recognoscibilității crescute a brandului și a gamei impresionante de echipamente și soluții de imprimare.

În anul fiscal 2018 (ce se va finaliza în martie 2019), Epson va continua să pună accentul pe trecerea de la cartușele de cerneală convenționale la modelele cu rezervoare de cerneală de mare capacitate, cu scopul de a le profila pe cele din urmă drept prima alegere în materie de imprimare. Atât în economiile emergente, cât și în cele avansate, compania va continua să promoveze înlocuirea imprimantelor laser cu echipamente cu rezervoare de cerneală de mare capacitate, aducând pe piață modele performante din punct de vedere al costurilor de exploatare și extrem de ușor de utilizat. Prin aceste demersuri, Epson își propune să vândă 9.5 milioane de imprimante cu rezervoare de cerneală de mare capacitate în anul fiscal 2018 – o creștere cu 20% în comparație cu anul precedent. Aceasta ar urma să însemne 55% din totalul vânzărilor de imprimante Epson.

Epson

Koichi Kubota, Director, Senior Managing Executive Officer și Chief Operating Officer, Divizia de Soluții de Imprimare și Operațiuni, a declarat:

“Echipamentele cu rezervoare de cerneală de mare capacitate sunt mult mai prietenoase cu mediul, prezintă costuri scăzute și le acordă utilizatorilor posibilitatea să printeze cu mai puțin efort în comparație cu imprimantele laser și cele cu cartușe de cerneală. Epson a transformat radical modelul de imprimare pentru acasă şi pentru companii și va continua să pună la dispoziția utilizatorilor din întreaga lume posibilități de printare confortabile, astfel încât aceștia să își poată exprima creativitatea și să se bucure de o productivitate crescută.”

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.