Site-ul Sony Alpha Universe Europe este online

Postat de: F64 F64

Site-ul Sony Alpha Universe Europe este online. Sony lansează un nou hub pentru a scoate în evidență frumusețea fotografiei europene.

Sony anunță astăzi lansarea Sony A Universe Europe. Conceput ca un hub de informare pentru utilizatorii tot mai numeroși ai camerelor Sony, noul site va conține materiale exclusive, printre care:

  • Articole cu ambasadorii Sony Imaging,
  • Tutoriale pentru toate tipurile de fotografie, scrise de profesioniști,
  • Profiluri, biografii, galerii cu lucrări realizate de ambasadorii Sony Imaging,
  • Competiții foto și video organizate de Sony, la care fotografii și videografii pot participa,
  • Informații despre evenimente locale, la care participanții pot testa echipamentele Sony,
  • Cele mai noi știri din domeniul Digital Imaging de la Sony.

 

 

Sony A Universe va explora pasiunile ambasadorilor foto care îi motivează și îi inspiră în activitatea lor. Utilizatorii vor avea astfel oportunitatea de a învăța de la aceștia detalii tehnice și creative prin articole detaliate și tutoriale despre toate aspectele fotografiei și ale echipamentelor foto.

„În ultimii ani, Sony a schimbat industria în materie de ce poate fi realizat în domeniul fotografiei iar lansarea Sony A Universe Europe reprezintă următorul pas în strategia noastră de a-i ajuta pe utilizatori să maximizeze rezultatele pe care le obțin cu echipament foto Sony”, a declarat Yann Salmon-Legagneur, Director of Product Marketing, Sony Europe.

“Ne dorim să demistificăm o serie de tehnici de fotografie și să-i inspirăm pe fotografi să încerce lucruri noi, fiind ghidați în acest sens de cel mai buni fotografi din lume.”

Noul site Sony A Universe Europe este online și e constant updatat cu conținut. Acesta este disponibil în 22 de limbi europene, iar utilizatorii care își doresc să afle noutăți despre diverse subiecte se pot înregistra aici.
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top