Nikon anunță dezvoltarea unui mirrorless full-frame

Postat de: F64 F64

Nikon pregătește dezvoltarea unui aparat foto mirrorless de ultimă generație cu fotografiere pe întregul cadru și a unor obiective Nikkor prevăzute cu o nouă montură, de la care se așteaptă atingerea unor noi dimensiuni ale performanțelor optice. Noul mirrorless va fi în format FX.

Nikon

Aparatul foto mirrorless şi obiectivele NIKKOR care sunt în proces de dezvoltare au permis urmărirea atingerii unor noi performanțe optice, prin adoptarea unei noi monturi. Aparatul foto mirrorless este rezultatul tehnologiei superioare de procesare a imaginii şi ale capacităţilor avansate dobândite de Nikon în domeniile opticii şi producţiei, pe parcursul celor peste o sută de ani de activitate. De asemenea, cunoştinţele acumulate prin dezvoltarea aparatelor foto digitale SLR de la Nikon au avut o contribuţie majoră în acest nou proces de dezvoltare.

Cu acest nou aparat foto mirrorless şi cu noile obiective NIKKOR, compania este dedicată ideii de a oferi fotografilor abilitatea de a înregistra imagini care sunt mai bogate şi mai pline de viaţă ca oricând.

Nikon

În plus, un nou adaptor pentru montură este în proces de dezvoltare pentru noul aparat foto mirrorless. Acesta va fi compatibil cu obiectivele NIKKOR cu montură F, care fac parte din sistemul DSLR de la Nikon, îmbogăţind varietatea de opţiuni pentru fotografi.

Nikon va fi în continuare în fruntea culturii imagistice prin lansarea noului aparat foto mirrorless, precum şi prin dezvoltarea continuă a aparatelor foto digitale SLR, oferind consumatorilor posibilităţi de a se bucura de valorile unice ale fiecărui sistem.

Un material imagistic special, referitor la acest produs, este disponibil pentru vizualizare aici. Rămâneţi alături de noi, pentru a vizualiza şi materialele viitoare.

Detaliile, inclusiv data lansării şi preţul de vânzare sugerat, vor fi anunţate la o dată ulterioară.
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top