Fotograful Anului în România – descoperă de unde vin jurații internaționali!

Postat de: F64 F64

The Guardian, The New York Times, LensCulture și National Geographic în juriul de la Fotograful Anului în România!

Fotograful Anului în România este un concurs de fotografie cu premii de peste 20 de mii de euro, adresat tuturor creatorilor de fotografie români.

fotograful anului în românia

Juriul competiției reunește în premieră în țara noastră pe unii dintre cei mai buni profesioniști ai imaginii din toată lumea – fotografi, editori foto, manageri, curatori, organizatori de expoziții – cu experiență și în alte jurii în cadrul celor mai mari competiții din domeniu la nivel global.

Câștigătorii concursului Fotograful Anului în România au oportunitatea de a interacționa cu membrii juriului, care îi vor ajuta să înțeleagă mai bine cum să-și construiască sau să-și continue cariera în domeniu.

O parte din membrii juriului vor veni la București pe 7 octombrie 2018, cu ocazia galei de premiere a concursului Fotograful Anului în România.

Președintele juriului este fotograful Roger Tooth, medaliat și membru al Societății Regale de Fotografie din Marea Britanie. Până în 2016 a fost directorul departamentului foto de la The Guardian și The Observer.

Mesaj din partea lui Roger Tooth:Sunt foarte încântat și onorat că am fost invitat să fiu președinte al juriului pentru această competiție de fotografie. Există o mulțime de secțiuni la care să vă înscrieți, deci uitați-vă atent la regulament și asigurați-vă că lucrarea voastră se potrivește bine categoriilor. Nu vă faceți griji cu privire la numărul de imagini pe care le introduceți, sunt obișnuit să văd multe imagini zi de zi. Mult noroc și spor la fotografiat!”