Canon City Break revine!

Anul trecut, Canon și F64 ți-au pregătit o surpriză, și anume, te-au trimis în city break!  În 2018 campania “6 City Break-uri” revine, însă de această dată va fi dezvăluit câte un oraș european nou pe săptămână.

Citește regulamentul complet aici!

Canon

Mecanismul este simplu:

În perioada 25 iunie – 05 august 2018, trebuie să achiziționezi din magazinul F64 (fie online fie fizic), orice produs/e Canon de o valoare minimă de 700RON. Sunt acceptate și mai multe produse Canon cumulate pe aceeași factură, atâta timp cât însumează minim 700RON.

Fiecare participant al campaniei care achiziționează orice produs Canon, în valoare de minim 700RON  pe aceeași factură, în perioada 25 iunie – 05 august 2018, va putea participa la tombola săptămânală pentru tragerea la sorți a câștigătorului unuia dintre cele 6 city break-uri (pentru 2 persoane) în valoare 500 Euro/city break/cuplu sub formă de voucher, în mai multe orașe europene, ce vor fi dezvăluite pe rând, pe parcursul campaniei:

#1 Veneția

Primul oraș din campanie este Veneția, îți poți face o idee mai amplă despre el, din articolul de mai jos:

Veneția și Burano, cu Fujifilm X-T2 și Fujifilm X-T10

#2 Berlin

#3 Bruxelles

#4 Atena

Extrageri și premii

 • Cele 6 vouchere în valoare de 500 Euro, fiecare, sunt valabile la agenția BERS TRAVEL,
 • Voucherul nu poate fi preschimbat în bani total sau parțial,
 • Extragerea se va face prin site-ul random.org,
 • Pentru a putea intra în posesia premiului, câștigătorul trebuie să trimită o copie CI, lizibilă în mailul de confirmare,
 • Perioada de valabilitate a voucherelor este până la 31 octombrie 2018,
 • Voucher-ul va fi trimis câștigătorului după 30 de zile de la data câstigării.
 • De această campanie poate beneficia orice persoană juridică sau persoană fizică, ce a împlinit vârsta de 18 ani, la data începerii campaniei.

6 sfaturi simple pentru un city break cu fotografii de efect

 1. Participanții din perioada 25 iunie – 2 iulie 2018 vor fi extrași în data de 3 iulie.
 2. Participanții din perioada 25 iunie – 9 iulie 2018 vor fi extrași în data de 10 iulie.
 3. Participanții din perioada 25 iunie – 16 iulie 2018 vor fi extrași în data de 17 iulie.
 4. Participanții din perioada 25 iunie – 23 iulie 2018 vor fi extrași în data de 24 iulie.
 5. Participanții din perioada 25 iunie – 30 iulie 2018 vor fi extrași în data de 31 iulie.
 6. Participanții din perioada 25 iunie – 6 august vor fi extrași în data de 7 august.

Mențiuni importante

Un participant nu poate să alegă un alt pachet care depășeste valoarea de 500 de euro, chiar dacă acesta va plăti diferența. Perioada de valabilitate a voucherului este de 5 luni de la data primirii acestuia.

Cumpărătorii care achiziționează de minim 700RON produse Canon pe aceeași factură sunt înscriși automat în tombolă (1 factură de minim 700RON înseamnă 1 participare la tombolă).

Fiecare participant va putea participa la tombola săptămânală pentru desemnarea câstigatorului unui voucher city break comenzii menționate anterior.

Cei care nu au câștigat în săptămâna curentă de concurs vor intra automat la următoarele extrageri până se va încheia campania.

Pentru ca un participant să fie considerat valid, trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele:

 • Să achiționeze produse în valoare de minim 700RON pe aceeași factură;
 • Să nu fie declarat descalificat, ca urmare a nerespectării condițiilor prezentului regulament;
 • Să fie de acord cu prelucrarea datelor personale în conformitate cu prevederile prezentului regulament;
 • Să facă dovada identității sale, să prezinte toate documentele solicitate;
 • Să respecte condițiile de desfășurare a campaniei; în acest sens, organizatorul își rezervă dreptul de a nu onora solicitările venite din partea participanților care încalcă condițiile de organizare a campaniei printr-un act de rea-credință care poate fi considerat o fraudă, o tentativă de fraudă sau un abuz.
 • Participanții care returnează produsele achiziționate pierd calitatea de participanți și NU vor participa la tragerile la sorți, iar în cazul în care au participat și au castigat un voucher în baza tragerii la sorți, acesta va fi anulat, urmând a fi emis un altul care va fi acordat unui alt participant tras la sorți (rezervă), care îndeplinește conditiile de participare.

Citește regulamentul complet aici!

Tu unde ai vrea să pleci într-un city break? Lasă-ne un comentariu sau vezi ce oferte Canon ți se par interesante!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.