(c) Albert Dros

Obiectivele Sony G Master și pasiunea pentru peisaje a lui Albert Dros

Renumitul fotograf Albert Dros şi-a împlinit pasiunea pentru fotografierea peisajelor şi a oraşului cu ajutorul obiectivelor G Master.

Lucrările lui Albert pot fi descrise ca fiind pline de viaţă şi culoare, iar uneori se aseamănă chiar cu un basm. Oamenii spun adesea că peisajele sale le amintesc de trilogia Stăpânul Inelelor, iar instantaneele surprinse în oraşe se remarcă printr-o claritate deosebită. El crede că pentru genuri de fotografiere diferite sunt necesare abordări diferite.

G Master
 

De ce folosește Sony?

“Cel mai mult mă interesează peisajele, iar obiectivele G Master îmi dau posibilitatea de a surprinde peisaje cu cele mai bune detalii posibile. Obiectivele G Master sunt foarte clare şi rapide şi mă pot baza întotdeauna pe ele pentru a obţine cea mai bună imagine posibilă. Indiferent dacă fotografiez rapid dintr-un avion sau dacă le folosesc larg deschise pe timp de noapte, obiectivele GM nu mă dezamăgesc niciodată”. – spune Albert.

Munca lui Albert se bazează pur şi simplu pe propria viziune şi pe propriile standarde. Asta înseamnă că deseori nu lucrează direct pentru un client. Este perfecţionist și încearcă mereu să surprindă un anumit moment sau o anumită scenă în cel mai bun mod posibil acorzându-și tot timpul pentru a obţine fotografiile pe care le doreşte. El se consideră un fotograf „modern”, pe deplin ataşat de noua tehnologie şi în permanenţă în pas cu inovaţiile.

Din acest motiv spune că Sony se potriveşte perfect cu personalitatea lui. Albert a folosit Sony încă de la primele produse din seria A7. Călătoreşte foarte mult şi consideră că este important să aibă instrumente relativ uşoare. Și aici, Sony îl ajută foarte mult.

Care este camera preferată Sony în acest moment?

“Fără niciun dubiu Sony A7R III. Este pachetul complet pe care mi l-am dorit dintotdeauna! Nu pot să cred că există atât de multă tehnologie de înaltă calitate într-un corp atât de mic. Este ideal pentru călătorii şi oferă o calitate a imaginii de neegalat pentru dimensiunea sa. Fiind un fotograf peisagist şi de călătorie, raportul dintre greutate/dimensiune şi calitatea imaginilor este cel mai importante pentru mine. În această privinţă, Sony este deasupra tuturor!”

Specificaţii şi funcţii Sony 16-35mm GM

G Master

  • Efect bokeh omogen cu obiectivul superangular cu zoom din seria premium G Master,
  • Două elemente XA (asferice extreme) pentru o rezoluţie remarcabilă,
  • Diafragmă circulară cu 11 lamele pentru efecte frumoase de defocalizare,
  • Strat antireflexie Sony Nano pentru eliminarea luminii difuze şi a reflexiilor parazite,
  • Design rezistent la praf şi la umezeală.

[products ids=125033611,125035094,125035703,125038490]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.