Manfrotto Befree Advanced – trepiedul de călătorie

Postat de: F64 F64

Befree Advanced este conceput pentru fotografii care călătoresc mult, acompaniindu-te dincolo de perspectivele convenționale.

Noul trepied Manfrotto setează un nou standard de excelență în fotografia de călătorie și este ideal pentru fotografii avansați care își doresc maximum de performanță, mai ales atunci când călătoresc. Acest trepied este combinația ideală dintre portabilitate, durabilitate, ușurință în manevrare și totodată este foarte ușor.

În plus, Befree Advanced are scopul de a le permite pasionaților să își exprime viziunea cu ajutorul aparatului foto, într-o manieră profesională și cu multe funcții interesante, fie că aparatul din dotare este un DSLR sau mirrorless (spre exemplu, este compatibil cu: Sony A7 II, A7R II, A7r III, A7s II și A9).

Trepiedul este disponibil în 2 modele cu tipuri diferite de mecanism de blocare: primul este cu blocare prin răsucire (M-lock), iar al doilea model vine cu QPL Travel, adică cu blocare a manetei.

Ambele mecanisme le permit fotografilor să își aleagă tipul de blocare potrivit pentru propriile nevoi, să își seteze tot echipamentul ușor și rapid, permițându-le astfel să își mențină atenție asupra creației.

Noul mecanism M-lock reprezintă un sistem menit să satisfacă orice fotograf își dorește o soluție rapidă, ușoară și compactă.

Mecanismul Befree Advanced QPL Travel este o versiune nouă și mai ușoară a cunoscutului mecanism obținut de colecțiile 190 & 055. Acest nou mecanism on-off îți permite să setezi și ajustezi ușor și în siguranță trepiedul, asigurând stabilitate în orice mod este folosit.

Dispune de selectori plasați la nivelul picioarelor, atât pentru fotografii stângaci cât și pentru cei dreptaci. Aceștia au fost poziționați în așa fel încât să poți schimba perspectiva de fotografiere cât mai simplu.

Spider-ul din dotare este creat pentru a oferi stabilitate maximă pe toate tipurile de teren, fiind în același timp suficient de compact pentru a permite trepiedul să încapă perfect în orice bagaj de călătorie. De asemenea, dispune și de Easy Link, adică este foarte simplu să atașezi orice accesorii care să te ajute să creezi imagini cât mai unice și memorabile. Pentru că acestea presupun o greutate în plus Befree Advanced are și o agățătoare integrată special pentru a putea ține pe trepied într-un mod stabil, tot ceea ce ai nevoie.

 

Trepiedul Befree Advanced collection a fost îmbunătățit și datorită noului cap cu bilă Manfrotto 494 din aluminiu care este ideal pentru a mișca camera rapid și precis, mai ales atunci când ești pe fugă. Pe cât de mic este acesta, pe atât de durabil este, tocmai pentru a-ți permite să salvezi cât mai mult timp atunci când trebuie să miști camera instant, pentru a declanșa la momentul portivit.

Capul trepiedului permite 3 tipuri de control independent:

  • un mâner principal pentru a permite gestionarea sferei de blocare,
  • un mâner independent panoramic, ideal pentru a surprinde fotografii de peisaj deosebite
  • și un nou mâner menit să îți balanseze perfect echipamentul.

Mai mult de atât, capul Befree Advanced dispune de 200PL-PRO, o placă de aluminiu unică, specială pentru compatibilitatea cu cele mai comune atașamente: Manfrotto RC2 și Arca-swiss style. Astfel, orice fotograf va putea să schimbe capul trepiedului fără să-și facă griji despre plăcuță.

Befree Advanced vine cu propria geantă cu căptușeală pentru a asigura protecție și pentru a putea fi transportat ușor și în siguranță oriunde.

Befree Advanced

 

Toate modelele de Befree Advanced au fost concepute în totalitate în Italia, recunoscută pentru excelența operațională, inovație și calitate superioară a materialelor Manfrotto, plus tehnologia inedită și designul care tot setează un nou standard în industrie.

Manfrotto a susținut mereu calitatea premium, design-ul impecabil și o atenție sporită asupra detaliilor, toate acestea combinate cu scopul de a inova și de a crea produse pe care fotografii se pot baza. Aceste valori sunt cele mai distinctive avantaje pe care Manfrotto le are față de ceilalți competitori de pe piața fotografică. Din acest motiv, orice produs Manfrotto este conceput doar în Italia, investind continuu în noi tehnologii și echipamente necesare pentru a atinge nivelul de calitate care garantează funcționalitatea și durabilitatea produselor în timp.

Tot  ceea ce trebuie să faci este să-ți alegi modelul de Befree Advanced ideal pentru călătoriile tale și apoi să pleci la forografiat!

Befree Advanced este disponibil în varianta M-lock în culorile: negru, roșu, albastru, din fibră de carbon și din aluminiu. În varianta Travel, este disponibil doar pe negru. În plus, această nouă serie va înlocui Befree Treveler negru și cele colorate sau aluminiu și carbon, întrucât au ieșit din fabricație și Befree One negre și colorate, atât din aluminiu cât și carbon, pentru același motiv.


Produse folosite
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top