Sony anunță o nouă serie de SSD-uri compacte pentru stocare rapidă

Sony anunță o nouă serie de SSD-uri compacte pentru stocare rapidă

  • Cele mai noi soluții externe Solid-State Drive pot fi folosite împreună cu o varietate de dispozitive Android, datorită compatibilității USB Type-C,
  • Backup facil pentru fotografii cu noua funcție de tethering a camerelor foto Sony A,
  • Viteză foarte mare de transfer a datelor, într-un format compact și durabil.

Sony

Sony își extinde portofoliul de dispozitive Solid-State Drive (SSD) externe cu o nouă serie vârf de gamă SL-E. Noul model este un SSD extern de mare capacitate, suficient de mic cât să încapă în buzunar, dar suficient de puternic pentru un transfer sigur și de mare viteză a datelor.

Conceput pentru a răspunde nevoilor unor profesioniști precum arhitecți, ingineri și cercertători, dispozitivul extern solid-state drive este mai mic decât un card bancar, așa că poate fi transportat oriunde și oferă capacități de stocare de până la 960 GB care pot păstra toate fișierele importante la îndemână.

Sony

Compatibil cu o gamă largă de dispozitive

SSD-ul este echipat cu porturi compacte și reversibile USB Type-C pentru conexiune cu cele mai noi device-uri mobile, dar și cu port standard-A.

Echiparea cu ambele tipuri de porturi asigură compatibilitatea cu o gamă largă de dispozitive, inclusiv Mac și PC-uri cu Windows, dar și smartphone-uri și tablete Android.

Sony

Ideal pentru fotografie profesionistă

Drive-ul SL-E este o soluție excelentă pentru profesioniștii din domeniul fotografiei digitale. Interfața USB 3.1 Gen 2 oferă o conexiune de capacitate mare, ultra rapidă pentru PC, ceea ce transformă dispozitivul în partenerul perfect pentru cei care au nevoie de tethering de înaltă performanță pentru fotografierea cu camere precum noul Sony A7 III. Viteza de transfer de date de până la 540 MB/s (citire) și 520 MB/s (scriere) e recomandată pentru backup rapid, verificare și retuș de imagini. Aceste lucruri fac din dispozitiv unul durabil care este foarte util pentru ședințele foto sau pentru profesioniștii care au nevoie să stocheze și să trasporte ușor un volum mare de date la care să aibă acces rapid.

Sony

Siguranța datelor

Drive-ul SL-E folosește memorie flash, fără componente mobile în interior, ceea ce îmbunătățește rezistența la șocuri și reduce șansele de apariție a defectelor mecanice și pericolul pierderii datelor. SL-E încorporează, de asemenea, software-ul ENC DataVault Lite care oferă securitate completă pentru fișiere.

Gama E include elemente utile ca suprafață vălurită pentru o aderență mai bună și LED de acces, ușor de observat. Modelul cu capacitate de 240 GB va costa aproximativ 800 lei și va fi disponibil începând cu luna mai 2018.

  • Modelul cu capacitate de stocare de 480 GB va costa aproximativ 1100 lei și va fi disponibil începând cu luna mai 2018.
  • Modelul cu capacitate de stocare de 960 GB va costa aproximativ 2250 lei și va fi disponibil începând cu luna mai 2018.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.