AFTERHILLS 2018, ediția #dreamers

Postat de: F64 F64

Te întrebi unde ai putea să mergi vara asta ca să te distrezi, dar și ca să îți îmbunătățești portofoliul? Află că festivalurile sunt un prilej foarte bun pentru a fotografia atât peisaje, în cazul în care festivalul este într-o zonă înconjurată de natură cât și instantanee de petrecere, fotografie de noapte, fotografie de concert și așa mai departe. Cu siguranță ai de unde alege, așa că, de data aceasta venim cu o recomandare de festival la Iași, află mai multe în rândurile ce urmează:

AFTERHILLS, cel mai mare festival în aer liber din regiunea Moldovei, va avea loc la 6 kilometri de centrul Iașiului, la ieșirea spre E85, în perioada 31 mai – 3 iunie.

Nouă scene – Afterhills

  1. Mainstage,
  2. The Shed,
  3. Techno,
  4. The Apartment,
  5. Boombox,
  6. Kaze,
  7. Essence
  8. Silent Disco
  9. Comedy

Headlineri – Afterhills

Above & Beyond, Aly & Fila, Andrew Rayel, Cosmic Gate, Dubioza Kolectiv, Hurts, Paul Van Dyk, The Crystal Method, Tom Odell și Vini Vici.

Genuri muzicale abordate

Pop, rock, alternativ, EDM, trance, trip-hop, hip hop, disco, funk, bossa nova, drum ’n’ bass și dubstep, reggae, ambiental, chillout și psy trance.

Noutăți

Scena Comedy – premieră națională pe piața festivalurilor din România, va conține diferite forme de reprezentație artistică non-muzicală, care variază de la stand-up comedy, la breakdance, teatru contemporan și momente de improvizație. Printre artiștii confirmați se află nume consacrate ale industriei de divertisment autohtone, precum Micutzu, Teo, Vio și Costel, Nelu Cortea, Claudiu Popa, Anisia și Serghei, Ana Maria Calița, George Tănase și Radu Bucălae.

Record Mondial – realizarea celui mai mare Dreamcatcher din lume și înregistrarea acestuia în Guiness World Records. Așadar, la AFTERHILLS va fi construit un dreamcatcher cu diametrul de 9 metri, în încercarea de a depăși recordul actual de 7,42 de metri, stabilit în Rusia.

Pasionat de fotografia de concert? Acest ebook s-ar putea să-ți fie util!
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top