Olympus OM-D E-M10 Mark III – premiat la iF Design și Red Dot

Design-ul iconic al camerei OM-D Olympus este premiat la două competiţii internaționale de design. iF Design şi Red Dot vin cu o recunoaştere a OM-D E-M10 Mark III pentru designul excelent al produsului.

Designul intuitiv și fără vârstă al camerei digitale Olympus OM-D E-M10 Mark III a fost onorat cu două premii prestigioase de design: premiul iF Design și premiul Red Dot 2018.


 

Ambele competiții internationale de design au primit pentru înregistrare peste 6.000 de produse, din care juriile internaționale au selectat pentru a fi distinse cu premii produsele cu cel mai bun design.
Având înglobate multe dintre tehnologiile de vârf ale altor modele din seria de camere Olympus OM-D, OM-D E-M10 Mark lll a fost proiectat pentru a încuraja fotografii amatori și entuziaști să descopere bucuria fotografierii.

Având vizor și Wi-Fi încorporat, fiind ușor și cu un design compact, modelul OM-D E-M10 Mark III a fost gândit pentru a fi partenerul perfect în călătorii.

Ecranul LCD tactil care se poate înclina, dar și butoanele și comutatoarele rotative metalice care permit o utilizare ușoară, garantează un control intuitiv și permit fotografilor să realizeze cadre și înregistrări video uimitoare, clare, chiar din primul moment. Datorită celor patru moduri de fotografiere asistate de cameră, chiar şi fotografii începători pot face fotografii uimitoare, în timp ce călatoresc.

Primind premiile iF Design Award 2018 și Red Dot Award Winner 2018, aspectul atrăgător, precum și designul intuitiv și ergonomic al modelului OM- D E-M10 Mark III au fost acum recunoscute de către două dintre cele mai căutate embleme de calitate pentru designul produselor din întreaga lume, Jun Takahashi, Director General al Centrului de Design Olympus din Tokyo, Japonia, a spus:

“Suntem încântați că am câștigat nu doar unul, ci ambele premii prestigioase de design internațional, iar aceasta vine ca o confirmare a muncii intense a designerilor noștri pentru crearea de modele funcţionale şi atemporale în gama noastră de camere digitale.”

Caracteristici Olympus OM-D E-M10 Mark III:

 • Lansat în august 2017
 • Combină calitatea imaginii DSLR cu greutatea redusă și un design compact, atemporal în stil retro
 • Comutator rotativ cu moduri intuitive, cu acces ușor la patru moduri de fotografiere asistate de cameră
 • Sistem apreciat de stabilizare a imaginii pe 5 axe pentru fotografii și cadre video nemișcate (4K), din mână.
 • Procesorul de imagine TruePic VIII pentru o performanță îmbunătățită la fotografierea în condiții de iluminare redusă
 • Senzor 16 MP Live MOS
 • Performanță AF de mare viteză, cu 121 de puncte de contrast AF
 • Ecran OLED EVF cu reacție rapidă, 2,36 M, pentru încadrarea corectă și ajustări creative în timp real
 • Compatibil cu mai mult de 40 de obiective Micro Four Thirds
 • Câștigător iF Design Award 2018
 • Câștigător Red Dot Award 2018
 • RRP pentru Kit cu obiectiv M.Zuiko Digital ED 14-42mm F3.5-5.6 EZ: 3799RON

 

Despre premiul iF Design Award

De peste 60 de ani, premiul iF Design este o marcă recunoscută în întreaga lume în ceea ce privește un design excelent. Brandul iF este recunoscut pe plan internațional ca un simbol al unui design remarcabil. Toate produsele premiate sunt expuse la expoziția de design iF din Hamburg, Germania.

Despre premiul Red Dot Award

Concursul internațional “Premiul Red Dot Award: Design de produs” are un juriu de specialitate care selectează cele mai bune produse ale anului. Sigiliul de calitate este acordat numai produselor al căror design remarcabil le distinge de produsele echivalente din piață. Produsele câștigătoare sunt prezentate la Muzeul de Design Red Dot din Essen, Germania, timp de patru săptămâni.

[products ids=125037656,125037658,125037662]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *