CONCURS Ariston Thermo România: câștigă un voucher de 1.000 euro la F64

CONCURS Ariston Thermo România: Surprinde confortul la români și poți câștiga un voucher în valoare de 1.000 euro la F64

Pasionații de fotografie au parte de o nouă provocare! Ariston Thermo România te invită să surprinzi confortul… ÎN IMAGINI. Trimite maximum trei fotografii în care arăți cum vezi tu confortul și intri automat în concursul „Confortul la români”.

Concursul se desfășoară în perioada 27 martie – 25 aprilie 2018, pe www.confortulariston.ro, iar autorul fotografiei câștigătoare va fi premiat cu un voucher în valoare de 1.000 euro, valabil în magazinului F64.

Ariston

Citește regulamentul aici!

Confortul poate însemna o cană de cafea într-o dimineața friguroasă, o plimbare în parc, o zi relaxantă la plajă sau o cină în oraș cu prietenii cei mai buni, iar lista poate continua la nesfârșit. În cele din urmă, confortul este despre obiceiurile care ne aduc o stare de bine.

Iar pentru că fiecare dintre noi are obiceiurile sale, confortul nu poate fi altfel decât diferit pentru fiecare. În acest sens, Ariston Thermo România îi invită pe toți pasionații de
fotografie să surprindă confortul în viziunea lor, iar autorul fotografiei care primește cele mai multe puncte din partea juriului va fi premiat cu un voucher în valoare de 1.000 euro, valabil în magazinul F64.

Ariston

Înscrierea fotografiilor în concurs este gratuită și se va realiza exclusiv prin intermediul platformei www.confortulariston.ro.

Mecanism derulare concurs

  • 27 martie – 25 aprilie – înscriere fotografia/fotografiile tale pe www.confortulariston.ro
  • 26 aprilie – 2 mai – jurizarea fotografiilor de către Vlad Eftenie și Dragoș Asaftei
  • 3 mai – anunțarea câștigătorului pe www.confortulariston.ro
  • Înscrierea fotografiilor în concurs este gratuită și se va realiza exclusiv prin intermediul platformei www.confortulariston.ro.
  • Concursul va fi promovat prin intermediul juraților 

Jurizare

Concursul va fi promovat prin intermediul juraților – Vlad Eftenie și Dragoș Asaftei, fotografi cu experiență și portofolii impresionate. Vlad Eftenie, ce se declară îndrăgostit de fotografia „de stradă”, este un cunoscut fotograf din București, cu numeroase participări și premii la concursuri de specialitate. Dragoș Asaftei, un tânăr pasionat de fotografie și de scris, are o înclinație spre fotoreportaje și fotografiile de natură. La doar 22 de ani, deja  fotograf și blogger cu mai multe proiecte la activ, Dragoș a devenit fotograful oficial al Președintelui României, Klaus Iohannis.

Citește regulamentul aici!

Echipa Ariston Thermo România îți urează succes și multă inspirație!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.